O profesoară de 28 de ani a căzut de pe stânci în timp ce își făcea un selfie. Ce a urmat e șocant

O profesoară de 28 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de pe stânci în timp ce își făcea un selfie.

Author: Razvan Ilie vineri 22 ianuarie 2021 , 13:04

soliana luiza
Tânăra profesoară Soliane Luiza a reușit să iasă singură din apă, dar pe uscat a suferit un stop cardiorespirator fatal[Sursa foto: SomosFan.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Soliane Luiza, o profesoară de 28 de ani din Brazilia, a căzut de la o înălțime de aproximativ cinci metri în timp ce își făcea o fotografie într-o zonă periculoasă pe coasta Santa Catarina. Ce a urmat după căzătura în apa rece a oceanului este de-a dreptul șocant.

Potrivit presei locale, tânăra profesoară a reușit să iasă singură din apă, dar o dată ce a ajuns pe uscat a suferit un stop cardiorespirato r care i-a provocat moartea, scrie Globo.com.

Citeste si: Maria Karina, tânăra ucisă de fostul iubit în spatele Catedralei din Timişoara, a fost răzbunată

Femeia locuia în Navegantes și făcea un tur al unuia dintre punctele turistice din zona de coastă. După căderea de pe stâncă, oamenii care se aflau la fața locului au chemat salvamarii civili, iar aceștia au chemat în sprijin un echipaj de salvare cu elicopter Arcanjo.

Citeste si: Doliu în sportul românesc. Un multiplu campion s-a stins înainte de vreme

Un elicopter cu echipaj medical a venit la fața locului

Ce s-a întâmplat după ce profesoara a ieșit din apă

Victima a fost scoasă din apă folosind un dispozitiv numit curea (un tip de scaun cu un cablu atașat). Potrivit pompierilor, femeia a fost dusă în viață la nisipul de pe plajă, unde au fost efectuate proceduri de recuperare.

După ce bătăile inimii au revenit, victima a fost dusă cu ambulanța la un teren de fotbal, unde elicopterul aștepta să o ducă pe profesoară la spitalul Marieta Konder Borhausen din localitatea Itajaí.

Cu toate acestea, potrivit pompierilor, la sosirea la locul decolării, starea victimei s-a înrăutățit și femeia a suferit un stop cardiorespirator. Medicii nu au mai putut să o salveze pe profesoară, decesul a fost consemnat la ora locală 18:30.

Locul unde a căzut profesoara în timp ce își făcea un selfie:


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si