VIDEO - Crima din fața sălii de fitness. Expert: O generație pierdută

Înfiorătoarea crimă din fața unei săli de fitness din Capitală ne arată o generație pentru care lumea interlopă e icoană sfântă.E avertismentul criminaliștilor

Author: Iulian Ciurea miercuri 20 ianuarie 2021 , 20:22

Crima din fața sălii de fitness. Expert: O generație pierdută
Crima din fața sălii de fitness. Expert: O generație pierdută
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Conflictul care a provocat moarte de om s-a iscat între cei doi în sala de fitness în urmă cu câteva zile. La fel ca în seara odioasei crime- victima și agresorul s-au luat la ceartă și atunci- povestesc martorii- dar n-a mers niciunul mai departe.

Cum scânteia războiului n-a fost stinsă- focul s-a aprins aseară. Fulminant. Camerele de supraveghere au surprins răfuiala dintre ei. Randu- tânărul de 19 care a sfârșit înjunghiat mortal a fost primul care a dat cu pumnul.

Crima de la sala de fitness- o generație pierdută în admirația pentru interlopi

Apoi- suspectul de omor- cu un an mai mare- a tăbărât pe el cu o ploaie de lovituri crunte. Cei din sală- martori la scenele violente- au intervenit să oprească episodul. Și au reușit. Doar că- agresorul și-a așteptat rivalul afară- unde l-a atacat sălbatic pe la spate cu un cuțit și a fugit.

„Nu respira, nu avea puls!”, spun martorii șocați.

A fost chemată imediat o ambulanță- dar medicii nu au mai putut să îl resusciteze pe tânăr. Călăul lui a fost prins câteva minute mai târziu de polițiști. Nu apucase să ajungă departe de locul crimei.

Crimă la sala de fitness. Criminalist: Noua generație, modele greșite

Criminaliștii spun că se ajunge la asemenea tragedii din pricina modelelor pe care noua generație le are în viață. Nu degeaba în ultima vreme lumea interlopă s-a extins ca o caracatiță și atrage tot mai mulți adepți.

„Aici avem de a face cu doi copii...19-20 de ani, sunt copii. Si-au frant destinele unul altuia. Unul e la puscarie, celalalt in pamant. Care e satisfactia celui care a dat cu cutitul?
Tinerii ar trebui sa inteleaga cu un fapt esential. Sa evite violenta!
Orice se poate rezolva altfel, nu cu pumnul, sabia!”, spun criminaliștii.

Pe trupul tânărului de 19 ani au fost găsite mai multe lovituri de cuțit. Iar arma crimei a fost găsită la agresor când polițiștii au pus mâna pe el. Individul a fost arestat preventiv și va fi judecat pentru omor calificat!

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si