O romanca a surprins incendiile care au mistuit Galicia, regiune din Spania! "Aerul este irespirabil" Anca Codrescu lucreaza de doua zile la un restaurant din zona

Zona de nord-vest a Spaniei a fost devasta de mai multe incendii devastatoare: aproape 20 in mai maulte locuri, toate declansate intentionat, asa cum sustin autoritatile.

Webeditor: A.N. Author: C.L. miercuri 18 octombrie 2017 , 20:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sute de pompieri s-au luptat in ultimele doua zile cu mai multe incendii din nord-vestul Spaniei, acestea provocand moartea a doua persoane si perturband traficul rutier si feroviar, au indicat autoritatile, preluate de AFP.

Circa 350 de pompieri si 200 de soldati s-au luptat cu 17 incendii diferite in Galicia.


Mai multe dintre aceste incendii au fost declansate intentionat, a acuzat seful guvernului regional din Galicia, Alberto Nunez Feijoo. "Este vorba de incendii voluntare, premeditate, declansate de persoane care stiau ce fac", a declarat el jurnalistilor.

Anca Codrescu, fiica actorului Constantin Codrescu, se afla in zona, ea lucrand de ceva vreme in Spania si de putin timp chiar in Galicia.
“Norul toxic a ajuns si la noi, in zona unde eu lucrez de doua zile, la un restaurant. De azi noapte fumul este asa”, a povestit Anca Codrescu.


De altfel, si autoritatile au confirmat ca problema locuitorilor din zona este fumul, care a facut aerul irespirabil.

Video: Facebook Anca Codrescu
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si