O școală online de limba engleză pentru copii folosește tehnologie de ultimă oră pentru a reda 1.100 de lecții simultan

Novakid este o școală online de limba engleză pentru copii, ce a fost fondată în 2017, în Silicon Valley (SUA) de Maksim Azarov, Dmitriy Malin și Amy Kroveletskaya. Novakid activează în România din iunie 2021.

Author: Mircea Pop marți 23 noiembrie 2021 , 11:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Peste 2.000 de profesori cu experiență, adevărați profesioniști în domeniu, predau cursuri de engleză pentru copii cu vârste între 4 și 12 ani. Această activitate are loc prin intermediul platformei interactive online Novakid, care a fost concepută ca o resursă privată de către fondatori și care, în prezent, poate oferi 1.100 de lecții simultan, păstrând calitatea conexiunii și gama largă de caracteristici.

Conexiuni rapide și calitate înaltă a imaginii în timpul lecției

Din luna august până în octombrie 2021, Novakid și-a optimizat infrastructura de transmisie video pe platformă, pentru a suporta un număr semnificativ de conexiuni.

Mai mult, Novakid garantează calitatea optimă a conexiunii dintre profesor și elev, indiferent de locația acestora. Numai în octombrie, Novakid procesa zilnic peste 5.000 de ore de videoconferințe. În viitor, platforma este pregătită să crească numărul de conexiuni simultane de cel puțin trei ori în următoarele 3 trimestre.

De la începutul anului 2021, creșterea numărului de utilizatori Novakid a ajuns la 700% față de aceeași perioadă a anului precedent. Din ianuarie 2021, baza de clienți s-a mărit lunar cu o medie de 14,8%- prin urmare, a fost necesară mai multă putere de procesare. Numărul de lecții simultane a crescut de 2,5 ori de la începutul anului și a ajuns la un total de peste 1.100.

Limba engleză devine distractivă și interesantă prin realitatea virtuală

Programul educațional Novakid respectă Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL) și este dezvoltat ținând cont de interesele individuale, respectiv vârsta copiilor.

Novakid folosește tehnologii de gamificare și realitate virtuală pentru a crea un mediu propice vorbirii limbii engleze și pentru a ajuta copiii din întreaga lume să asimileze cunoștințele lingvistice într-un mod distractiv și interesant. La ora actuală, 80% din clienții Novakid sunt elevi din țări europene, 15% din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, iar restul de 5% din Asia.

În cei 4 ani de existență, Novakid a desfășurat peste 3 milioane de lecții online de engleză pentru copii, pe platforma interactivă proprie.

Obiective îndrăznețe și pentru România

În prezent, în România sunt active 18 companii care promovează engleza ca a doua limbă (ESL). Piața totală a companiilor ESL din România (atât online, cât și offline) este estimată la 250 milioane de dolari/an, iar piața serviciilor ESL pentru copii (aproximativ 3 milioane de studenți sub 14 ani) reprezintă cel puțin 10% din această valoare.

Ca obiective pentru 2021, Novakid România își propune să depășească pragul de 100.000 de cursuri, iar în ceea ce privește numărul de copii cărora li se livrează lecțiile de engleză, operatorul ESL plănuiește să-l mărească de 3 ori în următoarele 12 luni.

Despre Novakid

Novakid este un start-up fondat de Max Azarov, Dmitry Malin și Amy Krolevetskaya. A fost lansat în 2017 și este prezent în 36 de țări, inclusiv în România. Novakid a atras până acum 4 runde de finanțare de la investitori, în valoare totală de peste 40 de milioane de euro.

În 2021, rata de creștere a bazei de clienți activi a Novakid a atins aproape 700% anual, cu o creștere lunară de până la 14,8%. Numărul de cursuri livrate a depășit valoarea de 2,2 milioane de euro în iunie 2021, ajungând la peste 410.000 de cursuri noi rezervate lunar.

În urma unui studiu de piață realizat de firma de consultanță J'Son & Partners, Novakid a fost desemnată cea mai bună școală online de engleză pentru copii din Europa, în 2021. Novakid se numără, de asemenea, în topul celor 150 de companii EdTech din lume cu un parcurs de dezvoltare uimitor, potrivit la GSV Edtech 150.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Bilanț coronavirus 4 decembrie 2021:  1.490 de cazuri noi și 131 de decese în ultimele... Bilanț coronavirus 4 decembrie 2021: 1.490 de cazuri noi și 131 de decese în ultimele 24 de ore
spotmedia.ro
A fost descoperită o exoplanetă extremă, din multe puncte de vedere. Din păcate, e... A fost descoperită o exoplanetă extremă, din multe puncte de vedere. Din păcate, e sortită pieirii
spotmedia.ro
Jurnaliştii şi studenţii sunt ţintele unui nou sistem de supraveghere cu recunoaștere... Jurnaliştii şi studenţii sunt ţintele unui nou sistem de supraveghere cu recunoaștere facială din China
b1.ro
Ionuț Dolănescu a luat o decizie radicală cu casa moştenită de la Ion Dolănescu, pentru... Ionuț Dolănescu a luat o decizie radicală cu casa moştenită de la Ion Dolănescu, pentru care s-a judecat cu fratele Dragoş
infoactual.ro
Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial
infoactual.ro
Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii
evz.ro
E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele... E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare
doctorulzilei.ro
Povestea veteranului de război de 100 de ani, care trăiește cu un glonț lângă inimă de... Povestea veteranului de război de 100 de ani, care trăiește cu un glonț lângă inimă de opt decenii. „Organismul i l-a acceptat”
romaniatv.net
Ce a făcut Culiţă Sterp la căpătâiul lui Ion! Cum s-a filmat artistul la priveghiul... Ce a făcut Culiţă Sterp la căpătâiul lui Ion! Cum s-a filmat artistul la priveghiul ciobanului youtuber / VIDEO
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si