Monica Petcu, din Buzau este in prezent arestata intr-o alta cauza, insa a juns in fata anchetatorilor de la Campina cand Vlad Gabriel Mitrache a reclamat-o pe femeie. Barbatul, in varsta de 50 de ani, a povestit autoritatilor ca a cunoscut-o pe Monica pe o retea de socializare si au inceput o relatie la distanta. Dupa un timp, relatia dintre cei doi a evoluat si barbatul credea ca vor avea parte de un final fericit si isi vor intemeia o familie.

Insa Gabriel a invitat-o la Campina pe iubita lui si isi dorea sa o cunoasca in realitate. Monica i-a dat telefon si i-a spus ca e in gara din Ploiesti, a fost jefuita si nu are cum sa ajunga pana la Campina, asa ca barbatul i-a trimis cativa bani viitoarei sotii, ca sa poata sa ajunga la destinatie.

Insa femeia nu a venit niciodata si a invocat tot felul de scuze si motive ca sa ii ceara barbatului bani. Ba spunea ca trebuie sa dovedeasca rudelor ei ca el e instarit si o poate intretine, ba ii spunea ca daca ii da bani ii va dovedi ca are intentii serioase. Gabriel a trimis o vreme sumele de bani, dar la un moment dat si-a dat seama ceva nu e chiar in regula. Monica a schimbat si ea abordarea. A inceput sa il ameninte cu moartea sau cu ancheta penala.

"Procurorii de la siguranta nationala" erau cei care il cautau pe barbat, dupa cum il ameninta escroaca, iar mama lui urma sa pateasca un accident de masina. Barbatul a ajuns sa vanda bunuri ca sa ii trimita Monicai bani, de teama ca mama lui sa nu pateasca ceva. In total, i-a trimis tinerei din Buzau peste 70.000 de lei.

Barbatul si mama lui au decis sa meraga la Politie si sa ceara ajutorul.

Monica Petcu a fost trimisa in judecata in februarie 2017, iar Judecatoria Campina a finalizat procesul in septembrie 2018.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

70.190 de lei sunt daunele materiale si 5.000 de lei daune morale, bani pe care escroaca va trebui sa ii plateasca barbatului si va avea de ispasit patru ani si doua luni de inchisoare, daca decizia Judecatoriei Ploiesti nu va fi atacata la instanta superioara, nefiind definitiva.

sursa: adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si