O tânără polițistă și-a pus capăt zilelor după ce a fost forțată să lucreze cu un coleg care o abuzase

Maria, o tânără polițistă de 23 de ani, și-a pus capăt zilelor după ce a fost obligată să lucreze cu un coleg care o abuzase în trecut.

K.B., joi 28 noiembrie 2019 , 12:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tragedia s-a petrecut în Rusia. Maria Klochkova s-a sinucis chiar în secția în care lucra.
Tânăra a recurs la gestul extrem după ce superiorul ei a forțat-o să colaboreze cu un coleg care o agresase sexual.
Rudele tinerei susțin că superiorul ei cunoștea situația și totuși nu a făcut nimic în consecință.
După tragedie, Poliția a declarat că Maria Klochkova se confrunta cu niște probleme de natura psihiatrică de o perioadă și de aceea ar fi recurs la acest gest.
Anna, sora Mariei îi acuză pe colegii surorii ei spunând că aceștia au împins-o spre sinucidere, forțând-o să lucreze cu bărbatul care o supuse la niște chinuri groaznice.

Citeste si: Noi avarii RADET! Se sistează furnizarea agentului termic în zona Fundeni, în cartierul Aviaţiei şi în zona Apusului din Sectorul 6

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, declarații uluitoare

„Nu l-a denunțat pentru că nu voia să-și distrugă cariera și nu voia ca toată lumea să afle prin ce trecuse. Sora mea nu este bolnavă mental, nu a avut schizofrenie și a fost împinsă spre sinucidere”, a povestit Anna, sora tinerei.

Maria avea o viață și un viitor strălucit înainte. Își începuse cariera de detectiv criminalist în august, după ce absolvise Academia de Poliție șefă de promoție. Viața ei a fost distrusă în momentul în care ar fi fost violată de un detectiv superior.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si