Doliu în România! Mihai Gheorghe, fostul antrenor al lotului național masculin, a murit în urma unui infarct, la locuința natală din Groșerea, comuna Aninoasa, informează Gorjeanul.

Lacrimi de durere pentru Mihai Gheorghe

El fost gimnast al României timp de 20 de ani, fiind de trei ori membru în echipa națională, trecut apoi în rândul antrenorilor de elită în gimnastica internațională.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace, poate mulți dintre dumneavoastră nu l-au cunoscut dar țin să specific cu durere în suflet că a fost găsit fără suflare în casa părintească din Groșerea, în urma unui infarct, unde va fi și înmormântat ”, a anunțat Alin Dan, un localnic din comuna Aninoasa, conform sursei menționate mai sus.

Doliu gimnastică românească

El este Mihai Gheorghe.

[Sursa foto: Captură pandurul.ro]

Citește și: Doliu în lumea artistică! Un cântăreț de 46 de ani și-ar fi pus capăt zilelor, după o decepție în dragoste: ”Îmi pare foarte rău, Teo!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”- wowbiz.ro

Fostul sportiv va fi înmormântat în Aninoasa, acolo unde cu toții își vor putea lua rămas bun de la acesta.

Cum îl cunoștea comunitatea pe sportiv?

În ultima vreme, Mihai Gheorghe trăia în Statele Unite ale Americii, unde își desfășura activitatea de antrenor de gimnastică. Acum, comunitatea este șocată de această veste tristă, mai ales că îl cunoșteau foarte bine se sportiv. Chiar și primarul a transmis un mesaj, spunând că nu-i vină să creadă că a suferit un infarct la o vârstă așa fragedă.

„Era un om legat de aceste locuri și din acest motiv venea în fiecare an în locurile natale.

Nu știam că are probleme de sănătate. Sunt șocat că un om ca el, fost sportiv și care era încă în activitatea sportivă, a murit. Era deschis și discutam cu el orice fel de subiecte“, a spus un vecin din satul Groșerea, conform  Realitatea.

Doliu gimnastică românească

Imagine reprezentativă pentru gimnastică.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: O femeie de 29 de ani din Neamț s-a transformat brusc într-o ucigașă cu sânge rece! Și-a înjunghiat vecinul fără pic de milă, de mai multe ori

În perioada 1992-1996, acesta a fost antrenorul lotului național masculin, iar în anul 1997 l-a antrenat pe sportivul Adrian Lănculescu, care s-a clasat pe locul III la Campionatele Mondiale.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si