Vasile Murariu, din comuna Zamostea, ispasise sase ani si noua luni de inchisoare la Penitenciarul din Iasi, pentru vatamare corporala si furt calificat. Barbatul a rezistat o singura zi in libertate, pentru ca imediat ce s-a vazut in afara gratiilor s-a imbatat, apoi s-a urcat la volanului unui autoturism BMW, cu toate ca nu avea permis de conducere.

Citeste si: Un peste urias, dintr-o specie rara, a fost prins in Dunare

Politistii chemati sa il aresteze l-au fugarit pe barbat prin curtea unui localnic, apoi pe camp, unde l-au imobilizat, apoi l-au dus la sectie. Pentru ca mirosea a alcool, politistii i-au cerut acestuia sa sufle in etilotest, insa fostul detinut a refuzat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Vasile – Ionut Murariu a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunilor de „conducerea unui vehicul fara permis de conducere” si „refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice”. Dupa expirarea ordonantei de retinere, acesta a fost pus in libertate sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile, el avand interdictia de a parasi localitatea de domiciliu, scrie Adevarul.ro. 

Sursa: Digi24

Foto: Adevarul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si