"Cu cât mai mari, cu atât mai bine", și-au spus pesemne cei care au dat banala canistră pe bidoane uriașe, ori pe butoaie metalice folosite, de regulă, în construcții pentru a merge să cumpere benzină după ce pe internet au apărut știri false cum că prețul ar ajunge la 11 lei pe litru.

Unii le-aveau pe-acasă, alții le-au luat cu împrumut, asemenea unui bărbat care a venit în benzinărie direct cu rezervorul de 500 de litri.

Oamenii au luat benzină în damigene de vin și bidoane de apă

"La 12 noaptea se face 11 lei. Chiar acum au zis băieții de-acolo: 11 lei la 12 noaptea", a spus bărbatul.

Citeste si: Reprezentanții unei benzinării își cer scuze față de românii care au cumpărat carburant la suprapreț și vor să înapoieze diferența de bani

Ca nu cumva să-l prindă noaptea la pompă, un alt bărbat a considerat că e o pierdere de timp să facă rost de canistre și a venit să ia combustibil cu tradiționalele damigene de vin. Grăbite au fost câteva doamne, care au pus benzina în bidoanele de apă plată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: O tânără din Iași a fost lovită în noaptea zvonului despre explozia prețului la combustibil pentru că nu a respectat rândul la benzinărie. Fata a fost dusă la spital

În urmă a rămas un bărbat hotârât să umple bidonul până la ultima picătură. Este indiferent la claxoanele disperate ale celor de la coadă.

Internauții s-au amuzant de situație

În timp ce jumătate de Românie a fost în benzinării, cealaltă a făcut haz de necaz pe Facebook și pe Tik Tok. Glumele au curs una după alta pe conturile de socializare cu zeci de mii de urmăritori:

"Gicu a stat trei ore la coadă la benzinărie, cu motorul pornit, a consumat zece litri de motorină și apoi a cumpărat treizeci de litri. Cei zece litri pe care i-a consumat la coadă fuseseră cumpărați cu 7 lei litru, iar azi Gicu a cumpărat benzina cu 7.60 lei/litru. Să se calculeze ce economie a făcut Gicu."

Citeste si: Ce se întâmplă cu prețul motorinei și benzinei în România. Anunțul companiilor petroliere: "Nu există premise pentru o creştere galopantă, peste noapte, a preţurilor"

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Oficialii de la Universitatea București, primele declarații după ce un profesor a apărut în fața viitorilor studenți îmbrăcat în haine de femeie: "Domnul n-a venit indecent"- radioimpuls.ro

Tot pe internet, alții s-au întrebat care sunt condițiile de retur ale benzinei și dacă proviziile de benzină au loc lângă cele de drojdie și hârtie igienică. Ba chiar cineva a propus ca motorina să fie esența celui mai nou parfum din moment ce stârnește atâta interes.

Citeste si: VIDEO| Ce prețuri au motorina și benzina azi în România, după panica de ieri

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si