Oamenii care au îngrozit România în 2018! Ei sunt părinţii care şi-au omorât micuţii

Din păcate a fost un an sângeros, în care au existat, multe crime. Iar cele care au îngrozit pe toată lumea au fost cele în care victime au fost copilaşi, ucişi chiar de părinţi.

Webeditor: Mihai Dragan Author: C.L. joi 20 decembrie 2018 , 18:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Adela Lăpădat, o poliţistă din Băleşti, o localitate de lângă Târgu Jiu, s-a sinucis pe 29 iulie, după ce îşi impuşcase mama şi bebeluşul de 6 luni.Tragedia s-a produs în casa familiei, în timp ce soţul Adelei Lăpădat se afla la cumpărături. Bărbatul, la rândul lui poliţist, a fost cel care a descoperit grozăvia când s-a întors acasă.

Se pare că poliţista suferea de o depresie postnatală şi acest lucru pare să îi fi întunecat minţile în momentul când a recurs la actul criminal.

Adela Lapadat si-a omorta bebelusul si mama

Gestul Adelei Lapadat venea la doar o săptămână după ce o altă femeia îşi ucisese copilul, pe care într-o clipă de rătăcire l-a vazut ca fiind  Diavolul. Irina Pleşa, o angajată a Direcţiei de Asistenţă Socială din Craiova,  a şocat o ţară întreagă după ce  şi-a ucis copilul în vârstă de 3 ani: l-a sugrumat în somn pentru că a crezut că e diavolul. Soţul acesteia a povestit că femeia fusese internată la Psihiatrie şi luase tratament o lună, însă renunţase la acesta spunând că se simte bine.

Irina Plesa si-a omorat baietelul de 3 ani

În noaptea crimei, Irina Pleşa se afla în casă şi cu soţul ei. „A motivat că băiatul este diavolul pe care trebuie să-l sugrume. Imediat după faptă, a aprins lumina, şi-a dat seama că nu este diavolul, este copilul său, s-a dus în încăperea alăturată, l-a trezut pe soţul său şi i-a arătat ce a făcut”, au declarat surse din anchetă despre cum şi-a motivat mama criminală gestul.

Oana Net si-a omorat fetita, dupa o discutie cu sotul

O altă crimă şocantă, pe fondul geloziei, s-a produs în Timişoara. Oana Neţ, o femeie în vârstă de 38 de ani, educatoare, i-a tăiat venele fiicei sale de doar 4 ani, iar apoi a înecat-o în cadă. Se pare că femeia şi-a ucis cu sânge rece fetiţa după ce s-ar fi certat cu soţul care i-a cerut divorţul. Amănuntele crimei sunt şocante: ”În data de 13.03.2018, în jurul orei 17.30, inculpata Neţ Oana – Răzvana, în timp ce se afla împreună cu fiica sa minoră, în vârstă de 4 ani, în baia din locuinţa acestora situată în Timişoara, iar fiica sa se spăla şi se juca în apa din cadă, a ţinut-o pe fetiţă forţat cu capul sub apă până ce minora s-a înecat, aceasta decedând din cauza asfixiei mecanice prin submersie în apă, ca urmare a pătrunderii apei în căile respiratorii. Ulterior uciderii fiicei sale prin înecare, inculpata Neţ Oana – Răzvana, folosind două cuttere pe care le-a luat din baie, a tăiat cadavrul victimei la nivelul antebraţelor, producându-i în această manieră două leziuni superficiale, fără să realizeze însă că fiica sa era deja decedată în acele momente”, se arăta într-un comunicat al procurorilor.

Marisu Frantescu si-a impuscat baietelul si apoi s-a omorat

Tot din cauza geloziei şi pentru a se răzbuna pe femeia care-i fusese soţie şi de care abia divorţase, Marius Franţescu, un poliţist din Piteşti şi-a împuşcat fiul şi apoi s-a sinucis. Marius Franţescu şi-a plănuit crima, el făcuse cerere pentru a lua arma de la Poliţie, iar după ce băieţelul de 3 ani a fost împuşcat, poliţistul s-a omorât. A lăsat însă un bilet de adio, pe care oamenii legii nu au vrut să-l facă public. Mama copilaşului a fost cea care a descoperit crima. Ea şi-a înmomântat băieţelul în secret, interzicând celor din familia fostului soţ să participe la înhumare.

Mama criminala din Vaslui a fost arestata

O altă mamă criminală din Vaslui a uluit cu declaraţiile ei când i-a fost descoperită fapta. Ea şi-a omorât nou-născutul şi apoi a plecat în Germnaia, spunându-le rudelor că a făcut întrerupere de sarcină. În urma cercetărilor, rămăşiţele pruncului au fost descoperite într-o hazna, între timp acoperită. Femeia, care s-a întors în ţară după declanşarea anchetei, a recunoscut anchetatorilor că a născut un copil viu, însă a luat decizia de a-l omorî, invocând că mai avea alţi şase copii. ”Aşa era mai bine pentru toţi”, a declarat aceasta, fără a manifesta vreo urmă de regret. În faţa anchetatorilor a povestit cu lux de amănunte crima. ”Autoarea a născut singură, acasă, pe 2 aprilie şi a decis să omoare copilul, l-a înjunghiat. Apoi a învelit cadavrul într-un covor şi l-a tinut într-un dulap în casă, timp de trei zile. Pe data de 5 aprilie, profitând de faptul că era singură acasă, a scos cadavrul în curte şi i-a dat foc, cu mai multe haine şi resturi vegetale. Pentru a nu fi surprrinsă de soţ, care ştia că a făcut întrerupere de sarcină, a luat cadavrul cu o furcă şi l-a aruncat în haznaua din curte. Ulterior, şi-a convins soţul să sape o altă groapă pentru o hazna nouă, invocând că ar fi prea plină cea veche. La aproximativ două săptămâni de la comiterea faptei, a luat decizia de a pleca în Germania”, au afirmat surse din Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si