O fată de 14 ani din raionul Călăraşi a devenit mamă! Tatăl copilului riscă 19 ani de închisoare

Caz incredibil în Republica Moldova! O fată de 14 ani a devenit mamă, crescându-şi copilul în cadrul unui centru maternal.

Petru Luca, luni 17 decembrie 2018 , 16:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Caz cutremurător în Republica Moldova, acolo unde o fată de doar 14 ani a devenit mamă! ”La doar 14 ani, o copilă din raionul Călăraşi a adus pe lume un copil. Minora a fost lăsată însărcinată de un tânăr de 19 ani. A aflat că va deveni mamă când avea cinci luni de sarcină. Cu toţii în sat ştiau de relaţia celor doi, dar nimeni nu s-a gândit că totul va ajunge atât de departe. "Un profesor mi-a spus că dacă ştiu că dacă mă culc, şi mama mi-a spus de multe ori că nu se poate să te culci cu bărbaţi, că pot să rămân gravidă. Eu le spuneam că ştiam, că îmi spunea şi tata, şi bunica, şi la şcoală. Nu am ştiu că o să fie aşa, m-am gândit că nu o să am copii deloc", a spus tânăra mamă”, notează publika.md. 

Fata a ajuns la centrul maternal din Chişinău care aparţine Mitropoliei Basarabiei. Pe numele celui care a profitat de naivitatea copilei a fost deschis, încă un luna martie, un dosar penal pentru viol şi întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră. Tânărul, care este încă în libertate, riscă 19 ani de puşcărie, potrivit publika.md. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si