Odeh și Grațiela, dragoste cu năbădăi. Ce spune fostul concurent ”Casa Iubirii” despre iubita sa

Deși sunt foarte îndrăgostiți, Odeh și Grațiela au parte și de momente tensionate. Odeh a mărturisit despre iubita sa că are momente când este paranoică.

Author: Diana Bostan vineri 05 august 2022 , 14:19

odeh

Grațiela și Odeh

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Grațiela și Odeh petrec foarte mult timp împreună, însă Odeh a mărturisit că iubita sa este schimbată.

Grațiela și Odeh, probleme în paradis

Grațiela este o fire foarte geloasă, și spune despre iubita sa că uneori este paranoică, dar în același timp mult mai matură.

Citeste si: Bianca de la ”Casa Iubirii”, în mijlocul unui alt scandal: ”Nu vreau să îmi cer scuze”

”S-a schimbat la modul în care era mai aeriana. Avem situații în care îi explic, dar când sunt mai nervos, îi explic mai dur, alteori mai calm, depinde de situație. Ei îi place să vorbești mai dulce. Mă mai cearta și ea. Uneori sunt calm, alteori o mai las așa.

Am avut momente când am luat-o frumos, dar alteori simțeam că nu are dreptate. Dar ajungem la un punct comun. Rezolvam de fiecare data. Pe partea de comunicare suntem bine. Suntem pe drumul cel bun, mie îmi place și iubirea aia unde te certi. Ea este exagerata cu paranoia. Uneori le ia că pe niste chestii rele. Crede că o cert. Îi zic și îi sugerez uneori cum să se îmbrace. Daca eu ies afara cu băieți, nu îi zic să vina și ei pentru că apare așa printesica și oamenii poate sunt din alt mediu, poate au alte principii”,  a declarat Odeh pentru ”Culisele Iubirii”.

Cei doi au parte și de multe momente tensionate în relație

"Am momente când simt să îi răspund. Și data trecuta am zis că suntem vulcanici amândoi. Avem zile în care eu sunt foarte vlcanica și nervoasa. Daca nu eram de acord, nu puteam duce relația mai departe. Este modul nostru de comunicare, poate alții nu înțeleg. Sunt ciondăneli. Daca stai să mă întrebi de ce ne-am ciondănit, nu mai stiu. Eu niciodată nu am întârziat unde stiu că am de ajuns. Eu eram mai devreme. Eu am momente când îmi fac filmele mele și nu mai am încredere deloc în ea. Câteodată îmi zice că sunt paranoica. Am văzut totuși că sunt și fete de cartier în gașca lui. Am descoperit parcul în care sta. Acum stiu și strada și tot. I-am zis, a dezvăluit Gratiela pentru aceeași sursă.

Citeste si: Momente tensionate în ”Casa Iubirii”: ”Tu nu gândești, Kinga”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si