Olguţa Vasilescu s-a mutat într-o vilă luxoasă cumpărată de viitorul ei soţ! Casa are sală de cinema, baie cu robineţi suflaţi cu aur şi clanţe acoperite cu cristale Swarowski!

S-a dezvăluit că Olguţa Vasilescu s-a mutat într-o vilă luxoasă, alături de senatorul Claudiu Manda.

Radu Constantin, luni 11 februarie 2019 , 16:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Presa craioveană a relatat că Olguţa Vasilescu s-a mutat într-o vilă luxoasă. Fostul ministru al Muncii se va mărita cu senatorul PSD Claudiu Manda în această primăvară. “Ce cadou de nuntă și-au făcut Claudiu Manda și Olguța Vasilescu. O casă boierească în centrul orașului”, a scris ziaruldecraiova.ro. "Frumoasa proprietate a fost achiziționată de cel mai controversat cuplu din politica românească. Este vorba de un conac boieresc ce datează din 1906, amplasat într-o zonă liniștită a orașului, foarte aproape de centru. Construcția realizată în stil baroc a fost consolidată și renovată de vechiul proprietar. În vara anului trecut, proprietatea a fost scoasă la vânzare. Casa se desfășoară pe o suprafață de peste 200 mp, cu parter, etaj și mansardă, Conacul are două livinguri, trei dormitoare, un dressing, o sală de dinning, o bucătărie și două birouri. În plus, a fost amenajată o sală de cinema. Pentru a păstra intact stilul decorativ al casei boierești, proprietarul susține în anunțul de vânzare că a folosit vopsea decorativă de lux”, s-a scris despre vilă.

Citeste si: Viitorul soţ al Olguţei Vasilescu este mai bogat decât ea! Ce avere are senatorul Claudiu Manda

“Pentru cei mai pretențioși și care preferă casele boierești, vă ofer spre vânzare un imobil special ce îmbină stilul baroc cu luxul și ceea ce înseamnă conceptul smart-house. La exterior a fost izolată cu polistiren de 10 cm grosime și densitate de 80, iar la interior, pereții au fost refăcuți și tencuiți și se ”bucură” de vopseaua decorativă de la San Marco, în stilul Roxidan și Stucco Venețian”, menționa vânzătorul în anunțul postat pe un site de specialitate. Luxul este oferit însă de finisajele deosebite care îmbină stilul clasic al locuinței cu beneficiile caselor moderne inteligente.“Ca și “exces de lux”, în livingul de la parter avem un șemineu impunător și elegant în același timp. Toate camerele au candelabre import Italia, ușile sunt dotate cu clanțe cu cristale Swarorovski, băile au robineții suflați cu aur de 24k, iar toate vasele wc au capace soft-close. La mansardă, ferestrele au o perdea pentru “întuneric”, sunt acționate din telecomandă și sunt prevăzute cu senzori de ploaie și vânt pentru închidere automata”, se arată în anunțul de vânzare.

Citeste si: Scandal pe LEGEA PENSIILOR. Olguța Vasilescu face acuzații grave. Ce se întâmplă cu banii pensionarilor

De curând, Olguţa Vasilescu s-a mutat într-o vilă luxoasă. "În plus, întreaga locuință este dotată cu sistem de supraveghere și monitorizare video, interfon, sisteme de climatizare și sonorizare de înaltă performanță. Încălzirea se face prin pardoseală. Sistem de sonorizare performant a fost instalat și în curte, acolo unde a fost amenajată o grădină, o terasă acoperită și, bineînțeles, o piscină.“Curtea este împărțită în trei zone: o terasă acoperită cu perdea acționată electric, unde se află locul de luat masa și un gratar din cărămidă complet utilat, inclusiv plită și rotisor; o piscină încălzită (8/4 m), cu cameră tehnică proprie și duș; zonă verde cu gazon, brăduți și plante ornamentale”, a mai relatat ziarul, care a găzduit şi declaraţia lui Claudiu Manda: “Am cumpărat casa cu suma de 230.000 de euro. O mare parte din bani a fost împrumutată de la cunoscuți, cu contract la notar. Sper să achit împrumutul după petrecerea de nuntă”.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si