Olivia Steer, mesaj dur la adresa autorităților: ”Dacă n-ar mai mânca și n-ar mai respira nimeni, am fi salvați cu toții!”

Vedeta tv Olivia Steer, una dintre vocile care contestă vehement măsurile luate de guvern în pandemie, a publicat un mesaj dur la adresa autorităților.

Author: Petru Luca vineri 16 octombrie 2020 , 17:21

Steer
Olivia Steer ironizează ultimele măsuri ale autorităților
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vedeta tv Olivia Steer, una dintre vocile care contestă vehement măsurile luate de guvern în pandemie, a publicat un mesaj dur la adresa autorităților.

”În lumina ultimelor dovezi privind inutilitatea purtarii măștilor, în restaurante, cantine și bistrouri, se impune o singura concluzie: daca n-ar mai mânca și n-ar mai respira nimeni, am fi salvați cu toții! Cetățeni, fiți responsabili: muriți, ca sa trăiți!!!”, a notat ironică soția lui Andi Moisescu.

Citeste si: Coronavirusul ucide tot mai mulți tineri în România. Câți pacienți de 20-29 de ani au fost răpuși de ieri până azi

Olivia Steer s-a declarat și împotriva vaccinării obligatorii a copiilor, declanșând anii trecuți un adevărat scandal mediatic. Invitată la o confruntare televizată cu medicul pediatru Mihai Craiu, Olivia Steer și-a susținut părerea. 

″În prezent există o epidemie de rujeolă în România. Sunt 16.000 de cazuri de rujeolă, din septembrie 2016, și sunt 62 de decese. Din toți cei 62, există 61 de nevaccinați și un vaccinat, care însă prezenta alte comorbități. În aceste cazuri, picătura care a umplut paharul a fost rujeolă”, declarase medicul Mihai Craiu în primăvara anului trecut.  

Olivia Steer face mișto de guvernanți: ”Cetățeni, fiți responsabili: muriți, ca sa trăiți!!”

În replică, Olivia Steer a punctat:  “ Domnul doctor trebuie să precizeze că există 2 tipuri de vaccin, virusul sălbatic și virusul derivat din vaccin. Se știe sau s-a analizat dacă virusul cu care au fost infestați acei copii provine din vaccin sau este sălbatic? Ca să știm și noi dacă nu cumva tocmai vaccinații îi îmbolnăvesc pe cei nevaccinați”.

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Steer
Olivia Steer nu este de acord cu purtatul măștilor

În altă ordine de idei, de mai bine de 13 ani, Olivia Steer și rudele sale se bat prin tribunale pentru o parte din averea familiei. Numele soției lui Andi Moisescu apare într-un proces de retrocedare a unui teren arabil, a unei bucăți de pădure și a unei pășuni, pe care familia sa le-a deținut în comuna Căuaş, din județul Satu-Mare. Familia Oliviei a dat în judecată o comisie locală și una județeană, specializate în aplicarea legii fondului funciar.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si