Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii Detaşamentului Slatina au acţionat joi dimineaţa pe strada Primăverii din Slatina, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament. 

“La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate într-un apartament, cu degajări mari de fum. Concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului, pompierii au acţionat pentru evacuarea persoanelor aflate în locuinţe”, au precizat reprezentanţii ISU Olt. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sursa citată menţionează că au fost evacuate 22 de persoane, iar două femei aflate în apartamentul unde se manifesta incendiul  au fost preluate de echipajele medicale.

Citeste si: Şase câini au fost găsiţi împuşcaţi pe un câmp la ieşirea din localitatea suceveană Arbore

Citeste si: Brăila: câine chinuit fără milă. Cum a fost găsit animalul. Poliția e în căutarea făptașilor

Citeste si: Incendiu puternic într-un bloc din Galați

Cele două femei, una în vârstă de 40 de ani, cu arsuri superficiale la nivelul feţei şi cealaltă, în vârstă de 78 de ani, fără urme vizibile de traumă, au fost transportate la UPU Slatina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si