Omul care are grija de finantele Romaniei e plin de datorii! Ministrul Eugen Teodorovici a imprumutat peste 840.000 euro de la banca

Este Ministru al Finantelor Publice in Guvernul Romaniei, insa este inglodat in datorii.

Radu Constantin, duminică 11 februarie 2018 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Eugen Teodorovici a fost readus in guvern pentru a face ordine in finantele Romaniei. Ceea ce este oarecum ingrijorator este ca noul ministru este plin de datorii provenite din credite pe care le-a tot refinantat pana a ajuns la o suma uriasa. In acest moment, Eugen Teodorovici datoreaza peste 840.000 de euro, conform declaratiei de avere data anul trecut, in calitate de senator.

Eugen Teodorovici a investit majoritatea banilor in imobiliare, el avand nu mai putin de 3 case si un apartament, toate in Bucuresti dar si 4 terenuri in Bucuresti si Ilfov. Teodorovci obtine doar din chirii 5.000 de euro in fiecare luna, suma pe care o imparte pe din doua cu fosta lui sotie, Florentina Costache. In urma cu trei ani, el a intrat si in atentia ANI, care l-a acuzat ca nu poate justifica 200.000 euro din avere.

Eugen Teodorovici mai strange bani din salariile de senator si cel de ministru, care se duc cam toti pe rate, el neavand alti bani in conturi sau depozite in afara de trei asigurari de viata. Ministrul este actionar la 3 societati comerciale, unde a investit peste 60.000 lei.

Eugen Teodorovici este un bugetar de cariera. El a condus cateva directii din Ministerul Transporturilor, la sfarsitul anilor 90, dupa care s-a mutat la Ministerul Afacerilor Externe si ulterior la cel de Finante. Este la al doilea mandat de senator (in 2012 de Buzau iar in 2016 de Tulcea) si la al doilea in fruntea Ministerului Finantelor Publice. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si