Ora de iarnă 2021: Când se schimbă ora în România?

Ora de iarnă 2021. În urmă cu ceva timp, Comisia Europeană a propus renunțarea la ora de iarnă, însă, până în acest moment nu a fost luată nicio decizie în acest sens. Când se schimbă ora de iarnă în România?

Author: Alina Raducu vineri 30 iulie 2021 , 13:04

Ora de iarnă 2021: Când se schimbă ora în România?
Ora de iarnă 2021: Când se schimbă ora în România?[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Însă de anul viitor, situația ar putea să se schimbe, astfel statele membre Uniunii Europene ar putea să decidă dacă se va renunța la ora de iarnă, care este de fapt, ora standard.

Când se schimbă ora de iarnă în România?

Astfel, în acest an, in ultima noapte de sâmbătă spre duminică, între 30 și 31 octombrie, când ceasurile se vor da cu o oră înapoi, ora 04:00 devenind ora 03:00.

La nivel mondial, există mai multe țări care nu folosesc ora de iarnă. Medicii susțin că schimbarea orei ne poate afecta serios organismul. Copiii și vârstnici resimt cel mai puternic această schimbare.

Ora de iarnă 2021: Când se schimbă ora în România?
Ora de iarnă 2021: Când se schimbă ora în România?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Condiţii călătorie Grecia 2021. Cum trebuie completat formularul PLF? Noi condiţii pentru turişti

Adaptarea completă a organismului la noul program se va întâmpla în aproximativ două săptămâni, așa că nu pune presiune pe tine și înncearcă sa i mai multă răbdare.

Însă, dacă te vei suprasolicita este posibil să ai diverse probleme de sănătate.

Pentru a trece mai ușor la noul ritm, este bine să reduci consumul de stimulente, cum ar fi cafeaua, ceaiul negru și orice alte energizante.

Citeste si: Țara care vrea să impună restricții celor care nu vor să se vaccineze: ”Cei vaccinaţi vor avea mai multă libertate decât cei nevaccinaţi”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si