Orăşenii au ales aseară „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a plasat Kanal D pe primul loc în topul audienţelor, aseară, la nivelul publicului de la oraşe, conform datelor oferite de Kantar Media România.

Author: Georgiana Balaban vineri 30 septembrie 2022 , 14:01

dan negru

Prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor” - Dan Negru.

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Emisiunea cu şi despre cuvinte a înregistrat 3,4% Rating şi 13,1% cotă de piaţă, pe targetul All Urban, adunând în faţa micilor ecrane, la minutul de aur (22:31), peste 700.000 de telespectatori (709.000).

Citește si: Schimbări în grila Kanal D! Mai mult serial turcesc, “Aripi frânte”, difuzat de luni până joi, “Infidelul”, vineri și sâmbătă; game show-ul “Tu urmezi” și “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în fiecare duminică seara

Citește si: Selly, celebritatea care va păși astăzi în platoul “Tu urmezi!”

Aseară, Sergiu, un tânăr de 32 de ani, inginer software, pasionat de tehnologie şi de tot ceea ce înseamnă educație, a reușit să acumuleze 7. 100 de lei, devenind câștigătorul acestei ediții.

Citește si: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Dărmănești, diamantul neșlefuit al turismului românesc

Nu pierdeți, de miercuri până vineri, de la ora 22:30, exercițiul minții cel mai ușor de înțeles, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D!

Citește si: Antrenorul de fitness al vedetelor, Alexander Florescu, mărturisiri de senzație la Detectorul de minciuni! "La sala de fitness, cum e și la medicul ginecolog" Celebrul antrenor a spus dacă i s-au făcut avansuri de către vreo clientă! 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si