Orașul Braşov intră din nou în scenariul roşu. Ce restricții au fost impuse?

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, a anunţat că oraşul intră din nou în scenariul roşu, cu restricţiile aferente, după ce rata de infectare a ajuns la 3,16 la mie. Măsurile de restricţie vor intra în vigoare de vineri.

Author: Alina Raducu joi 18 februarie 2021 , 17:35

Orașul Braşov intră din nou în scenariul roşu. Ce restricții au fost impuse?
Orașul Braşov intră din nou în scenariul roşu. Ce restricții au fost impuse?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Începând de mâine, Braşovul revine la restricţiile de dinainte de 3 februarie, incidenţa de azi în municipiu fiind de 3,16 cazuri la mia de locuitori.

Astfel, pentru următoarele două săptămâni, vor rămâne deschise creşele şi grădiniţele, iar la şcoală vor merge doar elevii din ciclul primar (clasele 0- IV), la celelalte clase şcoala urmând a se desfăşura integral on-line. Se închid din nou instituţiile de cultură, cinematografele, restaurantele şi cafenelele, sălile de jocuri de noroc”, a anunţat, joi, primarul Allen Coliban.

Care sunt măsurile de restricție impuse de autorități în municipiul Brașov?

Conform primarului, Opera, Filarmonica, Teatrul Sică Alexandrescu şi Teatrul Arlechino, instituţii aflate în subordinea municipalităţii, şi-au suspendat toate spectacolele cu public programate în următoarele două săptămâni, urmând să returneze banii pentru biletele plătite şi să treacă la programul de spectacole on-line.Primarul a explicat că decizia a fost luată de Grupul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 35 din 10.02.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul Românie i, corespunzătoare ratei de incidenţă de peste 3/1000 de locuitori.

Citeste si: Alte 45 de noi cazuri de infectare cu tulpina britanică COVID descoperite în România


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si