Orban: Dacă astăzi ar trebui să iau decizia pentru mâine, aş propune și aș decide prelungirea stării de alertă

Premierul Ludovic Orban spune că, având în vedere numărul de cazuri de infectare din ultimele zile, ar decide prelungirea stării de alertă dacă ar trebui ca astăzi să ia această hotărâre pentru mâine. Aș propune și aș decide prelungirea stării de alertă, a declarat premierul la Digi24.

Author: R.B. sâmbătă 04 iulie 2020 , 09:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„După numărul de cazuri din ultimele zile, dacă astăzi ar trebui să iau decizia cu privire la prelungirea stării de alertă pentru mâine, aş propune prelungirea stării de alertă şi aş decide prelungirea stării de alertă. Vedem până în data de 15 care va fi evoluţia.

Citeste si: Nereguli în hoteluri. Turiștii expuși îmbolnăvirii mai mult ca niciodată

Rămân totuşi încrezător, optimist, fac din nou apel la oameni să nu asculte glasurile de sirenă ale celor care le spun să nu respecte regulile, care îi instigă efectiv să nu se ferească de acest pericol care există.

În măsura în care un număr mare de oameni vor respecta regulile, riscul de infectare se va reduce şi numărul de cazuri se va reduce", a declarat Ludovic Orban.

Citeste si: Orban: Am fost confrunţaţi cu o situaţie extrem de dificilă. Nu a fost uşor să luăm decizia de suspendare a şcolilor

Ludovic Orban a declarat că majoritatea românilor respectă regulile, dar sunt și români care nu le respectă, iar aceștia trebuie determinați să o facă.

Potrivit premierului, cifrele din ultimele zile arată că pericolul continuă să existe și că, cu atât mai mult este necesară respectarea regulilor.

Sursa: digi24.ro

Citeste si: Corpul de control al premierului a găsit mai multe nereguli la Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si