Orban, întrebat care este diferenţa dintre o piaţă şi un supermarket: „Gradul de conformare în supermarketuri este unul mai mare”

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat luni, într-o conferinţă de presă, care este diferenţa dintre o piaţă închisă, care a fost închisă începând din 9 noiembrie, şi un supermarket care continuă să îşi desfăşoare activitatea, el precizând că gradul de conformare în supermarketuri este unul mai mare, întrucât există sisteme de ventilaţie şi modalităţi prin care se asigură respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii Sars-Cov-2.

Author: Georgiana Balaban luni 09 noiembrie 2020 , 13:19

orban despre piețe
Ludovic Orban, declarații de ultima oră.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

“E o mare diferenţă. Gradul de conformare în supermarketuri este unul mai mare, acolo sunt sisteme de ventilaţie, sunt sisteme prin care s-a asigurat respectarea măsurilor.

Diferenţa este strict legată de riscul de transmitere a virusului şi de analizele care au fost efectuate privind îmbolnăvirile. Este o măsură temporară, cine vrea să cumpere din supermarket, poate să cumpere în continuare din supermarket, cine vrea să cumpere de la piaţă, va putea să cumpere de la piaţă”, a afirmat Ludovic Orban.

De luni au intrat în vigoare măsuri suplimentare de prevenerire a răspândirii îmbolnăvirilor de COvid-19, una dintre acestea fiind şi suspendarea activităţii pieţelor care funcţionează în spaţii închise, ceea ce a provocat nemulţumiri în rândul producătorilor.

orban despre piețe
Ce spune Orban despre închiderea piețelor.[Sursa foto: google]

Orban, despre campania electorală: „Pregătim programul de guvernare pe care îl vom lansa cel mai probabil în cursul zilei de duminică”

Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat că liberalii pregătesc programul de guvernare care cel mai probabil va fi lansat în această duminică. Premierul a adăugat că măsurile propuse de partid vizează creşterea economică pentru a putea susţine programul de investiţii care deja a fost lansat.

Citeste si: Coronavirus în România, 6 noiembrie 2020. Romania sare de 10.000 de infectari! RECORD absolut de cazuri noi!

Citeste si: Premierul Orban, anunț după ședința cu prefecții. "Masca va fi obligatorie în toate județele cu rata de infectare de peste 1,5 la mie"

„În ceea ce priveşte campania electorală, pregătim programul de guvernare pe care îl vom lansa cel mai probabil în cursul zilei de duminică. Este practic angajamentul nostru faţă de români să dezvoltăm România, să utilizăm toate resursele pe care le avem la dispoziţie. În primul rând cea mai valoroasă resursă – resursa umană, românii, pentru a asigura o creştere economică rapidă pentru a putea susţine programul de investiţii pe care l-am lansat deja”, a afirmat luni Ludovic Orban.

Prim-ministrul a adăugat că obiectivul PNL este asigurarea unei dezvoltări economice a României în următorii 4 ani, una fără precedent.

„Obiectivul nostru e acela de a asigura în următorii 4 ani o dezvoltare economică fără precedent a României, cea mai mare creştere economică dintre statele UE şi transformarea României într-o ţară dezvoltată, cu un nivel de venit cât mai aproape de nivelul mediu al UE”, a mai spus Orban.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si