Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii s-au așezat în fața Institutului Cantacuzino din Capitală, în dorința de a cumpăra suplimentul alimentar produs recent de medicii români și care este recomandat în perioadele cu infecții respiratorii.

Unii stau deja de trei ore și au auzit că doar 39 de persoane ar fi reușit să cumpere suplimentul. De aproximativ 20 minute, stocul de antioxidant produs de Institutul Cantacunizo s-ar fi epuizat, potrivit Digi24.

Citeste si: Primul produs medical românesc în războiul anti-COVID. Institutul Cantacuzino, anunț de ultimă oră

coada Institutul Cantacuzino
Coada la Institutul Cantacuzino, miercuri dimineață pentru Orostim HV

Ce este și cât costă Orostim HV

A fost lansat pe piață primul produs medical românesc în războiul anti-COVID. Este vorba de un supliment alimentar produs de Institutul Cantacuzino, cu rol în creșterea imunității organismului și a rezistenței la infecțiile tractului respirator superior, după cum a anunțat premierul Orban săptămâna trecută.

lansare orostim HV
A fost lansat Orostim HV[Sursa foto: Facebook]

Anunțul oficial al Institutului Cantacuzino despre Orostim HV

Lansarea pe piață a imunomodulatorului OROSTIM HV. Începând de miercuri, 2 decembrie puteți cumpăra de la punctul de vânzare al Institutului din Splaiul Independenței nr. 103, noul produs OROSTIM HV.

"În acest moment nu se poate cumpăra decât prin punctul de vânzare (program 09.00-14.00), dar avem în lucru un magazin online", spun oficialii de la Cantacuzino.

Preț:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

OROSTIM-HV 125 flacon cu 10 capsule: 25 lei

OROSTIM-HV 125 flacon cu 30 capsule: 60 lei

OROSTIM-HV 250 flacon cu 10 capsule: 30 lei

OROSTIM-HV 250 flacon cu 30 capsule: 80 lei

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.

orostim HV
Orostim HV[Sursa foto: Facebook]

Șeful Institutului: „Are proprietăți antioxidante și de stimularea imunității"

Institutul Cantacuzino lansează pe piață, pe 2 decembrie, un supliment alimentar,  OROSTIM HV, pentru reglarea cantității de anticorpi  și pentru creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior.

Colonelul dr. Florin Oancea, directorul institutului, a precizat că este vorba despre un  supliment alimentar obținut din 15 tulpini bacteriene  și o pulbere de extract de orz verde „Are proprietăți antioxidante și de stimularea imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la

infecții ale tractului respirator superior. OROSTIM HV se administrează în perioade cu risc de apariție a acestor infecții respiratorii”, adaugă Oancea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si