Fiul lui Gabriel de la Boombastic a fost otrăvit la şcoală, după cum WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate. Fiul de 11 ani al lui Gabriel Lăutaru, fostul solist al trupei Boombastic, a fost victima unei glume sinistre de tip bullying în cursul zilei de vineri. Băiatului i-a fost sustrasă sticla de apă din ghiozdan iar cel care a făcut acest lucru i-a turnat dezinfectant pentru mâini. Puștiul a ajuns vineri la spital, unde a rămas internat timp de două zile.

Fostul solist al trupei Boombastic a depus vineri seara o plângere la poliție iar în această dimineață organele de anchetă au mers la școală pentru a culege informații despre incident.( citeşte care a fost prima reacţie a directoarei şcolii)

Citeste si: Se inchid scolile in perioada 11- 22 martie. Ce se intampla cu simularea pentru evaluarea nationala si bacalaureat

Citeste si: Spania închide şcolile şi universităţile din regiunea Madrid şi capitala bască, începând de miercuri

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Structura anului școlar 2020-2021. Când începe școala și cum sunt programate vacanțele

În 2017 s-a petrecut un caz similar, la Ploieşti. “Vineri, 31 martie 2017, în școala Grigore Moisil, din Ploiești, un copil în vârstă de șapte ani a fost intoxicat cu o substanță chimică de un coleg în vârstă de 8 ani. Deși sună ca o glumă situația este foarte gravă având în vedere că fapta a fost premeditată”, a relatat ziarulincomod.ro.

“Vineri la ora 9:30 copiii au ieșit în curtea școlii, iar pe acest elev l-a prins doamna învățătoare înghesuind o fetiță lângă gard. În acel moment doamna învățătoare a decis să îl trimită pe elev în clasă și să stea singur, iar dânsa a rămas cu copiii jos. Când a urcat din pauză, în clasă, fiul meu s-a dus la sticla cu apă, a băut apă și i-a spus doamnei învățătoare ca apa are un gust amar și doamna învățătoare i-a spus să o arunce și să își pună altă apă”, a declarat mama băiatului.

Fiul lui Gabriel de la Boombastic a fost otrăvit la şcoală. Elevului de la Ploieşti i s-au făcut spălături gastrice 

“S-a dus a aruncat-o la chiuvetă și și-a pus alta dar tot avea gust amar că rămăsese pe sticlă. Între timp, pentru că era sfârșit de săptămână, le-au adus mâncare de la un fast food. Fiul meu nu mănâncă decât un anumit fel de mâncare, ma rog… a mâncat împreună cu copiii și i s-a făcut rău, a vomitat la școală și un tătic mi-a adus copilul la serviciu. Fiul meu când a venit mi-a spus “mami am vomitat de la fast food, dar să știi că s-a mai întâmplat un lucru grav, mi-a zis un coleg că mi-a pus ceva în apă să mi se facă rău”, iar atunci eu am început să sun la părinți și până la urmă am aflat ca i-au fost puse picături de îngrășământ de flori de către acel coleg. Am ajuns cu fiul meu la spital, i-au făcut spălături gastrice, i-au făcut analizele, i-au ieșit analizele modificate, leucocite, trombocite etc.

Spitalul a sunat Poliția, Poliția s-a dus la școală, nu știu ce au făcut, cred că au luat declarație, acest elev a recunoscut în fața directoarei, m-au chemat pe mine, le-am dus analizele, mi-au luat și mie declarație și atât, s-a încheiat cu Poliția”, a continuat mama elevului.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Am stat de vorbă, doamna directoare ridică din umeri, noi am așteptat să vorbim cu dânsa și să vedem ce hotărâre ia, nu am fost nici la inspectorat, nu am făcut nimic. Doamna directoare ne-a spus că a sugerat părinților să îl mute la o școală o clasă de maxim 20 de elevi și le-a sugerat să îl ducă la psiholog și să îi aducă testarea psihologică și psihiatrică. Părinții acestui elev nici măcar nu au sunat să își ceară scuze să se intereseze de starea fiului meu, să îmi spună dacă au descoperit ce soluție a folosit, ce tratament îi faceți etc. Când am sunat la părinții lui și le-am spus că fiul lor este vinovat și cum s-a întâmplat, mi-au spus că joi fiul meu l-a lovit pe fiul lor și a venit vânăt acasă, iar fiul lor a plâns că nu mai vrea la școală de frica fiului meu, iar eu i-am spus că nu are nicio relevanță și că trebuia să mă sune atunci să vorbim despre lucrul ăsta, nu acum când era să mi-l omoare.”, a încheiat femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si