Pacienții care și-au pierdut aproape toți dinții pot avea o dantură fixă într-o singură zi

Sănătatea este extrem de importantă și, știm că dacă noi sau cineva drag nu este bine, viața nu mai are cum să fie liniștită. De aceea, informațiile de mai jos sunt de mare necesitate pentru cei care și-au pierdut mai mulți dinți sau chiar toți dinții. Cel mai important lucru de știut este faptul că, în stomatologia digitală, pacienții pot beneficia de reconstrucții dentare într-o singură zi. Ce înseamnă acest lucru? Pe scurt: dantură fixă într-o singură zi.

luni 19 decembrie 2022 , 11:26

dentisti

Clinicile stomatologice iDentity realizează tratamente stomatologice pe conceptul unic High End.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Clinicile iDentity susțin pacientul cu cele mai avansate tehnologii existente în era digitală. O echipă completă de experți sunt pregătiți pentru a oferi cea mai bună soluție de tratament și un confort maxim pentru pacient. Ne dorim ca fiecare pacient iDentity să se bucure de un zâmbet sănătos, funcțional și frumos.”,

declară Dr. Raluca Pascu, Medic primar stomatolog,Specialist Ortodonţie si ODF, Manager Medical.

Pacienții care și-au pierdut aproape toți dinții pot avea o dantură fixă într-o singură zi

Cel mai important lucru pentru un pacient care are nevoie de restaurare totală este echipa de medici și tehnologia digitală pe care o folosesc în tratament.

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

”În prezent, tehnologia de ultimă oră a adus beneficii extraordinare pentru pacient. Putem oferi un tratament specific, sigur, personalizat și fără durere.

Pacientul știe ce rezultat va obține la final, materialele de calitate avansată au proprietăți și la nivel estetic, iar timpul de tratament este semnificativ redus față de stomatologia tradițională.”, explică Dr. Raluca Pascu, Medic primar stomatolog,Specialist Ortodonţie si ODF, Manager Medical.

Manoperele stomatologice digitale avansate realizate în clinicile stomatologice iDentity sunt bazate pe sistemul High End, astfel încât fiecare persoana care alege să se trateze într-o astfel de clinică cu tehnologie avansată să primească aceeași soluție de tratament pe care ar primi-o în țările occidentale sau în America.

Clinicile iDentity au creat 4 tipuri de abonament

Clinicile stomatologice iDentity realizează tratamente stomatologice pe conceptul unic High End. Pacientul primește o soluție de tratament conform celui mai eficient raport calitate – preț – durabilitatea rezultatelor. iDentity reprezintă un concept ce integrează experți din toate ariile stomatologiei, fără compromisuri la materiale și cu soluții performante conform standardelor internaționale.

De curând, pentru un plus de suport pentru pacienții săi, clinicile iDentity au creat 4 tipuri de abonament ce conțin cele mai importante tratamente stomatologice cu beneficii deosebite, respectiv cu prețuri de la 25 de lei lunar.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si