Până când sunt închise școlile din România? Ministerul Educație, un nou anunț

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a informat luni, într-o videoconferinţă, că măsura de suspendare a cursurilor poate continua.

A.M.S., luni 16 martie 2020 , 12:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Până când sunt închise școlile din România? "Suntem conştienţi că în această perioadă nevoia de informare din partea autorităţilor către români trebuie accentuată, astfel încât să trecem cu bine de această situaţie. Măsura de suspendare a cursurilor poate continua până când nu va mai exista niciun pericol asupra sănătăţii copiilor noştri. Învăţarea este un proces continuu, pe care toţi trebuie să îl susţinem, indiferent de condiţiile speciale în care temporar ne putem afla", a afirmat Anisie.

  Citeste si: Încă o țară închide granițele pentru a limita răspândirea coronavirusului

  Potrivit acesteia, suspendarea cursurilor a făcut ca şcoala să se mute din sala de clasă în spaţiul de acasă.

  Până când sunt închise școlile din România? Monica Anisie a amintit că MEC a încheiat un parteneriat cu Televiziunea Română pentru proiectul "Teleşcoala".

  Pana cand sunt inchise scolile din Romania

  Citeste si: Coronavirus. Marea Britanie va izola în următoarele săptămâni persoanele cu vârste de peste 70 de ani

  Până când sunt închise școlile din România? "Cadrele didactice vor fi sprijinite de colegii noştri din clasele Corpului Didactic şi experţii e-learning din cadrul proiectului CRED. Am decis ca MEC să încheie şi un parteneriat cu Televiziunea Română. Acest parteneriat este modalitatea prin care colegii mei cadre didactice pot ajunge prin lecţiile realizate de către ei la cât mai mulţi elevi. Pentru început, am ales ca cei cărora ne adresăm prin intermediul proiectului 'Teleşcoala' să fie elevii care trebuie să continue pregătirea pentru examenele naţionale şi anume elevii de clasa a VIII-a şi clasa a XII-a", a precizat ministrul, conform agerpres.ro.

  Citeste si: România, în stare de urgenţă: TOTUL despre măsurile care se aplică de azi. Ce avem și ce nu mai avem voie să facem?

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si