Părintele Hrisostom a fost găsit de Serviciul de Investigaţii Criminale. Ce s-a întâmplat cu el în tot acest timp

Părintele Hrisostom Filipescu, dar dispărut de ceva vreme şi căutat cu înfrigurare a fost găsit poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul I.P.J. Neamţ.

Author: M.C.B. miercuri 14 noiembrie 2018 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Părintele Hrisostom Filipescu se află pe teritoriul unui stat al Uniunii Europene, se arată în comunicatul Poliţiei Neamţ, dar nu se preecizează care stat.

”IPJ Neamţ informează că astăzi, 14 noiembrie, în urma activităţilor întreprinse de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul I.P.J.

Neamţ, bărbatul de 33 de ani (părintele Hrisostom Filipescu n. red.), din localitatea Ţibucani, a fost depistat pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene, iar la solicitarea acestuia nu se poate comunica locaţia exactă în care se află", precizează poliţiştii.

Până astăzi, nimeni nu ştia nimic despre locul şi starea în care se află părintele Hrisostom Filipescu, egumenul Schitului „Sfânta Maria Magdalena“ din Ţibucani, judeţul Neamţ şi unul dintre cei mai apreciaţi monahi,  psiholog clinician la C.R.R.P.H. Păstrăveni şi doctorand în Neuroştiinţe.

În jurul dispariţiei sale misterioase s-au conturat numeroase ipoteze.

Unii spuneau că ar fi fost răpit şi este ţinut sechestrat. Alţii, că ar suferi de anumite afecţiuni psihice. Ori că e plecat într-un tur al Europei. Majoritatea credincioşilor care veneau la el pentru îndrumare şi binecuvântare. Cu toţii, sunt îngrijoraţi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si