Pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a intra in posesia voucherului de vaccinare

Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare pot primi vouchere în valoare de 100 de lei. Iată ce trebuie sa ii faci pentru a intra in posesia voucherului de vaccinare.

Author: Catalina Popa marți 19 octombrie 2021 , 15:51

pasi voucher vaccinare

pasi voucher vaccinare

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Emitenții autorizați de tichete de masă pe suport hârtie au livrat deja 350.000

de tichete de masă către direcțiile de sănătate publică din toată țara.

„Multe dintre ţările din Uniunea Europeană au eliminat parţial sau total restricţiile, după ce a fost vaccinat un procent semnificativ din populaţie. Avem încredere că acest proiect va da rezultate pe plan local, cunoscând din experienţa internaţională că biletele de valoare sunt instrumente eficiente pentru implementarea politicilor sociale.

Emitenţii de tichete sunt pregătiţi să susţină desfăşurarea acestui program, prin infrastructura şi know-how-ul de care dispun”, a declarat Manuel Fernandez Amezaga, Vicepreşedinte Asociaţia Profesională a Emitenţilor de Tichete.

Citeste si: Vești proaste. O nouă mutație a coronavirusului, derivată din Delta, se răspândește rapid în Marea Britanie

pasi voucher vaccinare

pasi voucher vaccinare

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a intra in posesia voucherului de vaccinare

Tichetele de masă în valoare de 100 de lei pot fi ridicate din centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie sau ambulatoriile de specialitate în cadrul cărora a fost efectuat rapelul. Cei care s-au vaccinat după data de 3 septembrie 2021, dar nu au ridicat încă tichetele, au la dispoziție 60 de zile pentru a se prezenta la centrul de vaccinare și pentru a le solicita.

Acestea se înmânează personal, pe baza registrului de evidență a persoanelor imunizate împotriva SARS-CoV-2. Persoanele care solicită tichetele de masă nu trebuie să completeze niciun document suplimentar pentru a le primi.

Tichetele se emit pe suport de hârtie și se personalizează cu numele beneficiarului în momentul predării. Ele pot fi utilizate în orice magazin alimentar sau restaurant partener al emitentului de tichete. Lista comerciaților care acceptă tichetele de masă se regăseste pe site-ul fiecărui emitent.

Citeste si: Ajutor venit din Republica Moldova. Mai mulți medici vin în România pentru a ajuta în tratarea pacienților bolnavi de COVID-19

Cine poate intra in posesia voucherelor de vaccinare in valoare de 100 de lei

Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare pot primi vouchere în valoare de 100 de lei.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si