Pate de casă. Cum se prepară cel mai sănătos pate de ficat. Uită de conservele din supermarket!

Pate de casa. Se prepară uşor şi nu necesită cine ştie ce abilităţi culinare. Iată o reţetă de pate de ficat făcut în casă!

Author: R.B. sâmbătă 02 mai 2020 , 09:49

Pate de casă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

    Pate de casă. Ingrediente (4 porții):

    100 ml vin
    500 g ficat de pui
    150 g unt
    2 cepe
    5 căței de usturoi
    busuioc
    sare
    piper

    Pate de casă

    Citeste si: Mici la cuptor. Înlocuiește anul acesta tradiționalul grătar cu rețeta asta excelentă

    Pate de casă. Mod de preparare:

    Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

    Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

    Se curăță ceapă și se toacă mărunt. Se călește în 100 g de unt. Ficatul se curăță de pielițe și se spală.

    Se pune și el la călit până când își schimbă culoarea.

    Pate de casă

    Citeste si: Omleta cu cartofi. Foarte ușor de preparat și extrem de gustoasă. Rețeta, pas cu pas!

    Pate de casă. Se asezonează cu sare și piper. Se adaugă un pahar de apă, vin și usturoiul zdrobit.

    Se lasă la fiert, pe foc mic, până când mai scade din zeamă. Când ficatul s-a fiert se scoate să se răcească pe o farfurie, după care se mixează cu ajutorul unui blender. În funcție de textura dorită, se mai poate adăuga unt, scrie bzi.ro.

    Pate de casă

    Citeste si: Tort de cozonac. Cum il poti pregati din resturile ramase

    Pate de casă. Se presară condimentele și piperul după gust.


    Abonează-te pe


    Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
    Te-ar putea interesa si