Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele şi taxele! Preafericitul are datorii la bugetul de stat! EXCLUSIV

Un document emis în acest an demonstrează că Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele.

Matei Vaihan, vineri 02 noiembrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Din acest an, Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele, după cum au dezvăluit, în exclusivitate, reporterii ştirilekanald.ro. Conducătorul Bisericii Ortodoxe Române, al cărui nume este Ciobotea Dan Ilie, are domiciliul în Bucureşti, însă el apare pe o listă publicată de “Municipiul Lugoj-Direcţia Economică-Serviciul Impozite şi Taxe”, adică Fiscul din localitatea din judeţul Timiş.

Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele. Decizia de impunere este din martie 2018

„În temeiul art. 47 alin.(5) din codul de procedură fiscală din 2015, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, comunică, că au fost emise acte administrativ fiscale pentru următorii contribuabili”, se arată în anunţul colectiv al Fiscului din Lugoj. Pe numele Ciobotea Dan Ilie există o decizie de impunere din 30 martie 2018, iar anunţul colectiv a fost emis pe 11 iunie 2018.

Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele. E posibil să aibă proprietăţi la Lugoj

Din document reiese că Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele. Este posibil ca acesta să aibă pe numele său bunuri imobiliare în Lugoj, pentru care nu a plătit taxele datorate la bugetul de stat. Patriarhul este născut în satul Dobreşti, din judeţul Timiş, însă s-a mutat la Lugoj, împreună cu familia, în adolescenţă. De altfel, Preafericitul Daniel a învăţat între 1967 şi 1970, în ultimii trei ani de liceu, la Liceul "Coriolan Brediceanu" din Lugoj.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si