În ultima ediție a emisiunii Casa Iubirii, mai multe discuții au avut loc între Nona și Patrick. „Cum poți măi, Nona, să mă chemi tot pe mine?”, a spus Patrick, în timp ce o îmbrățișa pe Nona.
„Mă așteptam să mă chemi în camera roșie, dar mă pun așa puțin în locul tău și nu înțeleg cum poți, măi, om bun”, a spus Patrick.

Citește și: Primele gelozii în cuplul Radu-Cristina. Noul concurent este mărul discordiei dintre cei doi

Patrick își declară sentimentele pentru Nona

„Pentru că am sentimente față de tine”, a spus Nona.
„Dacă ai sentimente față de mine, de ce îți ceri eliminarea? Cu ce crezi că te-ar ajuta chestia asta? Mi-a spus Marinel astăzi că vrei să faci asta... crezi că e bine?”, a spus Patrick.

Citește și: Andrei și-a îndreptat atenția spre Mihaela. Ce spune concurenta despre camera roșie

„Dacă e să fim noi împreună, noi o să fim și afară”, a declarat Nona.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Patrick a făcut o mișcare foarte îndrăzneață și a întrebat-o pe Nona dacă vrea să o ceară pentru a fi eliminată.
„Eu mă duc cu tine până la capăt. Am avut acum o perioadă de câteva zile în care m-am schimbat total în privința ta și am început să-ți văd toate calitățile, să nu-ți mai văd partea rea”, a mărturisit Patrick.

Citește și: O nouă fată va intra în competiția ”Casa Iubirii”: ”Ca prăjitura cu mere, bună, dar urâtă”

„Pot spune, comparativ cu relațiile mele, tu ești femeia care chiar m-a îndrăgit cel mai mult și m-ai privit într-un anume fel, față de cum m-au privit restul fetelor până acum. Ai ceva special în tine ce n-am mai avut niciodată, și de asta n-am știut cum să joc cărțile”, i-a mărturisit Patrick Nonei.

Citește și: Primele gelozii în cuplul Radu-Cristina. Noul concurent este mărul discordiei dintre cei doi

Primele gelozii în cuplul Radu-Cristina. Noul concurent este mărul discordiei dintre cei doi

De la intrarea în casă, Laurențiu a atras multe priviri din partea fetelor, dar și gelozii din partea băieților care se simt amenințați de venirea acestuia.  Deși formează un cuplu și par foarte îndrăgostiți,  Cristina  nu a stat pe gânduri când i-a dat smash lui Laurențiu. La intrarea în casă, Laurențiu a fost luat la întrebări de Cristina, care a râs mult prea tare la glumele noului concurent, spre surprinderea lui  Radu

Citește și:  O nouă fată va intra în competiția ”Casa Iubirii”: ”Ca prăjitura cu mere, bună, dar urâtă”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Deși nu-i plac geloziile, Radu nu s-a putut abține să nu remarce acest lucru. Întrebată dacă i-ar da smash lui Laurențiu, aceasta a spus ”da”, însă a ținut să menționeze că în mintea ei este doar Radu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si