Patrick și Nona au pus punct relației. Concurentul vrea să-și dea o șansă cu Patricia

În ediția de ieri a emisiunii ”Casa Iubirii”, Nona și Patrick au avut o discuție, în urma căreia cei doi au pus punct relației și au renunțat la date.

Author: Diana Bostan joi 23 februarie 2023 , 14:22

nona

Nona și Patrick

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nona observă o schimbare în atitudinea lui Patrick din momentul în care Patricia a intrat în ” Casa Iubirii ”.

Patrick și Nona și-au spus ”adio”

Dacă Nona nu a fost în apele sale după discuția cu Patrick, fostul ei iubit s-a întors în casa băieților cu zâmbetul pe buze și pus pe glume.

Citește și: Cristina a izbucnit în lacrimi după gluma făcută de Radu: ”Mă doare să o văd plângând”

Concurenții sunt de părere că Patrick a luat decizia asta pentru a avea drum liber spre inima Patriciei, care s-a arătat interesată de el.

Citeste si: Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei: "A avut perioade în care s-a chinuit" Iris, fiica lui Nosfe, a presimțit moartea tatălui său- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Mai mult decât atât, Patricia îl va chema pe Patrick, astăzi, în camera roșie, acolo unde îi va da de înțeles că este dispusă să-l cunoască.

Nona se apropie de Marinel în ediția de astăzi

După ce a fpst chemată de Ionuț în camera roșie și a pus punct relației cu Patrick, Nona îi face ochi dulci lui Marinel, despre care spune că are un zâmbet molipsitor.

Citește și: Ionuț dă cărțile pe față în ceea ce o privește pe Nona, iar Patrick reacționează

După ce Patrick a rămas singur, Patricia ar vrea să-l cunoască mai bine, fapt ce-l va face pe Marinel să renunțe la cunoașterea cu Patricia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si