Patru școli din Buzău au trecut în scenariul roșu, după ce au fost confirmate mai multe cazuri de Coronavirus

Două licee, o şcoală gimnazială şi o grădiniţă din Buzău îşi suspendă cursurile timp de două săptămâni, după ce în rândul elevilor şi cadrelor didactice au fost înregistrate mai multe cazuri de Covid-19.

Alina Raducu, miercuri 28 octombrie 2020 , 18:30

Patru școli din Buzău au trecut în scenariul roșu, după ce au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus
Patru școli din Buzău au trecut în scenariul roșu, după ce au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Citeste si: Record absolut de infectări cu COVID-19 în Suedia

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a decis, miercuri, suspendarea cursurilor faţă în faţă şi trecerea în scenariul 3 la Grădiniţa cu program Prelungit nr 1, Şcoala Gimnazială „Dionisie Romano” şi Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter” din municipiul Buzău şi a liceului Tehnologic din oraşul Pogoanele.

Citeste si: Noi restricţii la graniţa României! Măsurile intră în vigoare de joi!

În același timp, CJSU a aprobat reluarea cursurilor în 2 licee, 4 şcoli şi 5 grădiniţe din Pătârlagele, Amaru şi Lopătari.

De aseamenea, în şedinţa CJSU de miercuri Direcţia de Sănătate Publică a recalculat rata de incidenţă cumulată pentru localităţile judeţului şi s-a constatat că în două comune aceasta a depăşit valoarea de 1,5 cazuri la mia de locuitori.

Așadar, pentru Comunele Chiojdu (1,55/1000) şi Bălăceanu (1,93/1000) au fost dispuse măsuri specifice, începând cu data de 29 octombrie pe o perioadă de 14 zile.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si