Patru tineri arestați la Londra pentru uciderea lui Tudor Simionov! Al cincilea este dat în urmărire

Tudor Simionov, canotoroul român ucis la Londra a fost înmormântat în aceeeași zi în care poliția londoneză aresta al patrulea suspect.

Radu Constantin, miercuri 20 februarie 2019 , 08:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Al patrulea suspect în cazul morții românului Tudor Simionov a fost arestat luni, la Londra, în aceeași zi în care acesta era condus pe ultimul drum la București. Este vorba despre Nor Aden Hamada, în vârstă de 23 de ani. Patru oameni se află în acest moment în custodia poliției londoneze, în acest doar, iar al cincilea este dat în urmărire.

Citeste si: Imagini dureroase de la înmormântarea lui Tudor Simionov, sportivul român ucis la Londra! Iubita, părinții și prietenii, în lacrimi la căpătâiul lui! Lacrimile au curs necontenit pe obrajii lor!

Ceilalți trei arestați în cazul morții românului sunt: Haroon Akram (25 ani), Adham Khalil (20 ani), Adham Elshalakany (23 ani), conform unui comunicat de presă al Poliței Metropolitane. Toți cei patru reținuți au fost prezentați judecătorilor care au emis mandate pentru mai multe capete de acuzare.

Londonezi, sfătuiți să sune urgent la poliție dacă îl văd pe al cincilea suspect

Ossama Hamed este a cincea persoană care apare pe înregistrările din noaptea crimei și care încă nu a fost reținut. Poliția din Londra a emis un mandat de urmărire și roagă populația să furnizeze informații în cazul în care îl identifică pe acesta.

Tudor Simionov, fost canotor la Dinamo a fost ucis la 33 de ani în noaptea de Revelion la Londra. El plecase în Marea Britanie ca bodyguard și a fost înjunghiat mortal în fața unui club de noapte, după ce anterior fusese atacat de 9 indivizi. El a fost înmormântat în urmă cu două zile la București, la cimitirul Metalurgiei.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si