Patruzeci de turişti rămaşi blocaţi cu maşinile în zona Padina din Munţii Bucegi, din cauza gheţii de pe drum, ajutaţi de jandarmi montani, salvamontişti şi poliţişti

Jandarmi montani, salvamontişti şi poliţişti au intervenit, vineri după-amiază, în ajutorul a 40 de turişti care rămăseseră blocaţi cu autoturismele în zona platoului Padina din Munţii Bucegi. Turiştii se deplasau în ambele sensuri, dar în zona Plaiul Mircei nu au mai putut înainte din cauza gheţii de pe drum.

Author: K.B. vineri 27 decembrie 2019 , 17:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit Jandarmeriei Române, jandarmii montani de la Postul Peştera, alături de salvamontişti şi poliţişti, au acţionat, vineri după-amiază, în zona platoului Padina, pentru sprijinirea şi îndrumarea mai multor turişti aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi.

Citeste si: VIDEO| Antrenamentul cu benzi elastice, soluția ideală pentru tonifiere, după Crăciun

Citeste si: Optsprezece deputaţi prosârbi arestaţi în Parlamentul muntegrean după ce provoacă incidente vizând să împiedice adoptarea unei legi privind naţionalizarea unor bunuri ale Bisericii Ortodoxe Sârbe

Astfel, 40 de turişti din judeţele Prahova, Braşov, Constanţa şi Bucureşti se deplasau cu 20 de autoturisme pe ambele sensuri de mers ale DJ 714, iar în zona Plaiul Mircei nu au mai putut continua drumul din cauza gheţii formate pe carosabil.

Citeste si: Piftie de porc pentru Revelion. Secretul gospodinelor pricepute pentru a ieși extraordinar de bună

Acolo au venit lucrători ai LDP şi au împrăştiat material antiderapant, traficul fiind reluat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si