O femeie a declarat că a fost răpită de extraterești de 52 de ori. Imaginile apocaliptice de care a avut parte

O femeie, în vârstă de 50 de ani, a transmis că a fost răpită de extratereștri de 52 de ori de-a lungul vieții. Povestea răpirii a început încă de când era copil, când a ajuns acasă cu vânătăi.

Author: Georgiana Balaban luni 10 mai 2021 , 17:28

paula a fost răpită de extratereștrii
Paula a fost răpită de extratereștrii.[Sursa foto: spynews]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Paula Smith, o femeie în vârstă de 50 de ani, avertizează că a fost răpită de extratereștii. Femeia, din Marea Britanie, a mărturisit că a trecut prin acest lucru de 52 de ori.

Ea afirmă că a trecut prin aceste traume încă din primii ani de viață. Clipele de coșmar i-au marcat copilăria.

Citeste si: VIDEO -O tânără a fost bătută crunt și răpită de pe stradă de soțul ei

Paula a declarat că a fost răpită de extratereștri de 52 de ori și că a rămas cu multe traume și vânătăi vizibile în urma întâmplărilor ciudate.

„Am trăit 52 de incidente paranormale. Nu există vreun avertisment și nu pot să simt că se va întâmpla ceva. Doar se întâmplă. Tot ce pot să fac este să trăiesc normal în continuare, altfel aș înnebuni.”, susține femeia.

Paula Smith a fost răpită de extratereștii

Paula Smith a mărturisit presei internaționale că i s-au arătat imagini de-a dreptul apocaliptice cu pământul nostru în ceea ce privește activitatea oamenilor.

Citeste si: Copilul tău este victima unui abuz la școală? Iată ce trebuie să faci

paula a fost răpită de extratereștrii
Experiența trăită de Paula.[Sursa foto: PixaBay]

„Mi-au arătat o prezentare în care erau peisaje superbe, exista și un râu frumos ce s-a înnegrit. Cerul albastru s-a înroșit ca sângele și am realizat că este un film despre Pământul ce este distrus de lăcomia omului.”, a mai adăugat Paula Smith.

Femeia a transmis că a avut tot timpul o viață grea din cauza lor. Ea lucrează acum în domeniul transporturilor. Paula a zis că a venit acasă cu vânătăi sub formă de triunghiuri pe chip, dar și cu urme de lovituri pe braț, după experiența trăită.

Citeste si: Toate cele 279 de fete răpite de la școală săptămâna trecută au fost eliberate

Ea a adăugat faptul că primul OZN pe care l-a văzut a fost în anul 1982 când a fost răpită de creaturile din spațiu.

„Prima dată când am văzut un astfel de obiect a fost în 1982. Eram în pădure, nu făcea zgomot. Poteca a devenit îngustă, îmi puteam auzi inima bătând. Îmi amintesc că mă uitam în întuneric în timp ce ochii mei se adaptau. Am putut vedea un lucru sub formă de boomerang, cu un braț suplimentar.

Fiecare braț avea o lumină la capăt. Îmi amintesc trei dintre lumini, una era albastră, cealaltă verde, dar nu-mi amintesc ce culoare avea ultima. Aș putea să spun că semăna cu o lamă de elice dintr-un avion. Avea o înălțime de aproximativ 30 de metri și o lățime de 30 de metri.”, a mai spus ea.

Citeste si: Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”: Rapiti, batuti si chinuiti pana la epuizare, oameni sarmani, fara adapost, ajunsi sclavi din Maramures


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si