Magdalena Serban, femeia care a impins-o in fata metrou pe Alina Ciucu, a fost arestata la cateva ore de la incident si bagata intr-o celula cu alte 5 femei, insa dupa ce detinutele s-au revoltat, criminala a fost mutata in Spitalul Penitenciarului Jilava. Paznicii sunt in permanenta in alerta de teama ca Magdalena sa nu se sinucita. Potrivit Cancan.ro, femeia este urmarita non-stop. 
 

Citeste si: Fostul director Metrorex, dupa crima de la metrou: "Sa-si poarte de grija, sa nu mai stea pe telefon"

 Femeia- in varsta de 36 de ani- a fost prinsa de politisti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti in noaptea de marti spre miercuri si dusa la sediul Directiei Generale de Politie Bucuresti. Ea a fost identificata in baza imaginilor de pe camerele video din metrou. Politia a transmis apoi semnalmentale acesteia, cerand si sprijinul populatiei pentru gasirea ei, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

O tanara in varsta de 25 de ani a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de metrou, initial suspectandu-se ca a fost vorba despre o sinucidere.

Politia Capitalei a anuntat, dupa cateva ore, ca tanara a fost de fapt impinsa de o alta femeie si a facut publice imagini cu ea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia incercase un gest similar in statia Costin Georgian, cu putin timp inainte, cand a impins o alta tanara, dar aceasta nu a patit nimic. Conform Politiei, cea care a fost prima tinta agresiunii a facut reclamatie in jurul orei 20:00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si