Pe ce dată pică Black Friday 2021? Evenimentul Black Friday sau Vinerea Neagră a Prețurilor sau a Reducerilor, a ajuns în România cu câțiva ani în urma şi a devenit rapid foarte popular, pentru că foarte multe magazine au oferit şi vor oferi şi anul acesta, reduceri importante. Lista participanților include sute de magazine, mai exact de la cele mai cunoscute, până la multiple magazine mici și specializate pe un anumit domeniu.

Când este Black Friday 2021, în România?

Anul acesta, majoritatea ofertelor vor fi disponibile în Vinerea de 12 Noiembrie 2021, data oficială a Black Friday 2021, unde o serie de magazine vor decide să își facă publice cele mai bune deal-uri fie mai devreme, fie pe parcursul weekendului 12-14 Noiembrie, fie chiar în Vinerea următoare, pe 19 Noiembrie.

Astfel, de Black Friday provine din Statele Unite ale Americii și desemnează ziua ce dă startul sezonului de cumpărături de iarnă. Ameicanii, beneficiază în fiecare an de Black Friday, acest eveniment având loc în Vinerea imediat următoare zilei de Thanksgiving.

Pe ce dată pică Black Friday 2021?
Pe ce dată pică Black Friday 2021?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fondurile de pensii private obligatorii se aflau în luna august în creștere cu 25,85%, cu active de peste 86 de miliarde de lei

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”- wowbiz.ro

Însă, în România principalele magazine au decis să devanseze Black Friday cu o săptămână, și astfel s-a căzut cumva de acord asupra ante-penultimei zi de Vineri din Noiembrie ca dată neoficială a Black Friday-ului în România, ce anul acesta pică pe 12 Noiembrie.

Conducerea magazinelor a uat aceasta decizie, pentru a avea suficient timp la dispoziție pentru a livra cumpărăturile până în preajma zilelor libere de 30 Noiembrie (Sfântul Andrei) și 1 Decembrie (Ziua națională).

Desigur, în realitate acest lucru nu s-a întâmplat tot timpul, în ciuda eforturilor magazinelor și serviciilor de curierat.

Citeste si: Sicrie în valoare de aproximativ 200.000 de lei descoperite în Portul Constanța

Totodată, reducerile s-au prelungit în multe cazuri şi în weekendul următor, în limita stocurilor, desigur.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si