Pe Florin Busuioc îl ştie toată ţara, dar uite cum arată soţia sa. Liliana Busuioc este tot actriţă

Florin Busuioc trece prin clipe grele, după ce seara trecută a suferit un infarct, după un spectacol susţinut la Craiova.

M. P., miercuri 07 noiembrie 2018 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Actorul a fost resuscitat de trei ori şi supus ulterior unei intervenţii chirurgicale. Astăzi, prezentatorul a fost adus în Bucureşti şi în prezent se află la Terapie Intensivă la Spitalul Fundeni.

Într-un interviu mai vechi actorul se plângea că nu prea are timp liber şi munceşte mai mereu.

„Nu simt ca aş fi tăiat din timpul liber pe care l-aş fi folosit în alt fel, adăugând un lucru extraordinar de plăcut, pentru că mă simt bine să fac teatru, mă simt bine să combin televiziunea cu teatrul si o să am destule ore de somn când totul se va săvârşi…” – spunea Florin Busuioc într-un interviu acordat cu câteva luni în urmă pentru Libertatea.

Florin Busuioc este cunoscut de o ţară întreagă. El este actor, dar şi prezentatorul rubricii Meteo la o cunoscută televiziune. El este căsătorit cu Liliana Busuioc, de profesie actriţă.

După ce i s-a făcut rău, actriţa a fost anunţată de colegii actorului. Ea a primit vestea cu tristeţe şi a ajuns în curtea spitalului în care a fost operat cât de repede a putut.

Cei doi au împreună două fetiţe superbe, Natalie de 15 ani şi Catinca de 8 ani.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si