Inainte de a pleca la Exatlon, in Republica Dominicana, Catalin Cazacu si-a lasat afacerile pe maini bune ca sa se asigure ca totul va decurge bine la firmele sale cata vreme el este plecat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Daca pe plan sentimental, Cazacu nu a avut timp sa-si rezolve problemele inainte de a pleca la Exatlon, dupa cum a si declarat, in ceea ce priveste afacerile sale lucrurile stau cu totul diferit. Sportivul si-a rugat parintii sa supravegheze in detaliu afacerile sale ca sa nu se trezeasca cu vreo surpriza neplacuta atunci cand va reveni in tara.

“Catalin are afaceri in tara, are o firma mare, de paza, cu multi angajati, si o scoala de pilotaj. Cand a plecat la Exatlon asta ne-a rugat pe mine si tatal lui, sa avem grija de afaceri, sa mearga totul cum trebuie, sa tinem noi legatura cu oamenii lui de incredere cu care lucreaza. Si de cand e acolo nu stiu daca am vorbit de doua ori cu el si tot asta ne-a rugat, sa avem grija de firme”, ne-a dezvaluit Melania Cazacu, mama lui Catalin Cazacu, femeia pe mana careia au ramas afacerile.

IMAGINI CU PARINTII SI COPILUL LUI CATALIN CAZACU GASESTI PE PAGINA URMATOARE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si