David Hart, un pedofil in varsta de 60 de ani, anchetat intr-un proces de viol, este cautat de politia britanica dupa ce a disparut de la Spitalul Morriston.
Barbatul este acuzat ca timp de 14 ani a violat si supus la perversiuni sexuale greu de imaginat o tanara. Cosmarul fetei a a inceput pe cand avea doar 11 ani.
 

Citeste si: El este monstrul care a violat fetita vecinilor, apoi a bagat-o intr-o valiza si a aruncat-o in rau

"Eram virgina. M-a lipit de perete si m-a violat. Totul a fost transmis live si sute de oameni au vazut", le-a povestit tanara judecatorilor.
"Sunt dezgustata de faptul ca i-am permis sa imi faca toate aceste lucruri. Am cosmaruri in fiecare noapte. Nu am avut niciodata curaj sa il opresc, mi-a fost atat de frica. Ma urasc pentru asta!", le-a mai spus tanara, a carei identitate nu a fost dezvaluita, anchetatorilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aceasta le-a povestit un episod de-a dreptul mosntruos in care barbatul a obligat-o sa intretina relatii sexuale cu un caine.

Si acest moment a fost transmis live, iar sute de oameni au privit imaginile cumplite.

Abia dupa 14 ani de chin, tanara si-a facut curaj si l-a reclamat pe David l-a

politie. Procesul a inceput sapatamana trecuta, iar barbatul a spus ca are probleme de sanatate si a cerut voie sa mearga spital, de unde a reusit sa fuga in aceasta dimineata, scrie Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si