TEODOSIE- IATA NE LA sarbatoarea Sfantului Apostol Andrei, pentru noi romanii sfantul andrei este cel mai important fiind parintele nostru spiritual. Care ne-a indreptat la dreapta credinta.

"Pesterea aceasta care e prima biserica a neamului romanesc pregatita de dumnezeu anume este cea din care a izvorat lumina lumina cea neinsirata a lumii lumina coborata din cer.

In numar mare, peste 10 mii de credinciosi s-au asezat linistiti la coada. Corul bisericii si vorbele Arhiepiscopului Tomisului le-au amintit inca o data cat de importanta e credinta in Dumnezeu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

-Credeti in puterea sfantului de a ajuta?
-Altfel nu venea de 15 ani ne chinuim sa venim si nu putem. Pentru ce va rugati? Pentru a putea merge.  

Cei in suferinta au fost adusi in pestera ca sa se aseze pe patul Sfantului Andrei. Se spune ca asa isi vor recapata sanatatea.

Andrei este printre cei mai mici pelerini, veniti la hranul Manastirii care poarta numele Sfantului.

Alaturi de crediciosi au fost si 2 mii de  jandarmi.

Liturghia a fost oficiata de IPS Teodosie, impreuna cu un sobor de 13 preoti ierarhi, atat din tara, cat si din strainatate.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si