Pensionarul care și-a donat toate economiile pentru cumpărarea unui incubator a mai făcut un gest MARE! Ion Cârstoiu a adoptat un tânăr cu probleme, de care are grijă FOTO EXCLUSIV

Ion Cârstoiu continuă faptele bune, după ce anul trecut a donat 10000 de euro spitalului din Câmpulung, pentru achiziționarea unui incubator destinat nou-născuților.

Petru Luca, miercuri 15 aprilie 2020 , 10:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ion Cârstoiu, un pensionar din satul Aninoasa de lângă Câmpulung Muscel, continuă faptele bune, după ce anul trecut a donat 10000 de euro spitalului din Câmpulung, pentru achiziționarea unui incubator destinat nou-născuților. Bătrânul de 78 de ani, care era marcat de faptul că, în tinerețe, îi spusese iubitei să facă un avort, a decis să dea toți banii strânși într-o viață pentru o cauză nobilă, lucru care i-a adus multă invidie și răutate din partea sătenilor. 

Citeste si: EXCLUSIVITATE MARCA ȘTIRILEKANALD.RO! Dezvăluirile lui Ion Cârstoiu, bâtrânul care a donat 10.000 de euro pentru cumpărarea unui incubator pentru nou-născuți: ”Lumea se uită ciudat la mine acum”

Cu o pensie lunară de 1500 de lei, Ion Cârstoiu își găsește mereu timp pentru a sări în ajutorul celor mai sărmani ca el. Impresionat de drama unui tânăr cu deficiențe, care nu poate citi decât câteva litere și care avea o situație materială precară, nea Ion l-a adoptat practic pe Ion, locuind acum cu el în incinta gospodăriei de la marginea satului. ”N-am frigider sau mașină de spălat, că n-am nevoie, dar ne descurcăm noi cumva. El are mai multă nevoie de mine decât eu de el, că eu la 78 de ani muncesc la fel ca unul de 60”, ne-a declarat mândru Ion Cârstoiu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si