Pensionarul care și-a donat toate economiile pentru cumpărarea unui incubator a mai făcut un gest MARE! Ion Cârstoiu a adoptat un tânăr cu probleme, de care are grijă FOTO EXCLUSIV

Ion Cârstoiu continuă faptele bune, după ce anul trecut a donat 10000 de euro spitalului din Câmpulung, pentru achiziționarea unui incubator destinat nou-născuților.

Author: Petru Luca miercuri 15 aprilie 2020 , 10:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ion Cârstoiu, un pensionar din satul Aninoasa de lângă Câmpulung Muscel, continuă faptele bune, după ce anul trecut a donat 10000 de euro spitalului din Câmpulung, pentru achiziționarea unui incubator destinat nou-născuților. Bătrânul de 78 de ani, care era marcat de faptul că, în tinerețe, îi spusese iubitei să facă un avort, a decis să dea toți banii strânși într-o viață pentru o cauză nobilă, lucru care i-a adus multă invidie și răutate din partea sătenilor. 

Citeste si: EXCLUSIVITATE MARCA ȘTIRILEKANALD.RO! Dezvăluirile lui Ion Cârstoiu, bâtrânul care a donat 10.000 de euro pentru cumpărarea unui incubator pentru nou-născuți: ”Lumea se uită ciudat la mine acum”

Cu o pensie lunară de 1500 de lei, Ion Cârstoiu își găsește mereu timp pentru a sări în ajutorul celor mai sărmani ca el. Impresionat de drama unui tânăr cu deficiențe, care nu poate citi decât câteva litere și care avea o situație materială precară, nea Ion l-a adoptat practic pe Ion, locuind acum cu el în incinta gospodăriei de la marginea satului. ”N-am frigider sau mașină de spălat, că n-am nevoie, dar ne descurcăm noi cumva.

El are mai multă nevoie de mine decât eu de el, că eu la 78 de ani muncesc la fel ca unul de 60 ”, ne-a declarat mândru Ion Cârstoiu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si