Pentagonul admite că a testat resturile unui OZN. Un obiect straniu, “cu memorie”, a fost găsit

Pentagonul cercetează un metal “cu memorie” provenit de la o navă extraterestră prăbușită pe Pământ. Dezvăluirile au fost făcute după intrarea în vigoare a legii care obligă autoritățile din SUA să facă lumină în privința dosarelor secrete privind OZN-urile.

Author: Razvan Ilie duminică 14 februarie 2021 , 14:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pentagonul admite că a testat r esturile provocate de accidente OZN, inclusiv un posibil „metal cu memorie” despre care experții susțin că ar fi fost recuperat în timpul accidentului de la Roswell, din 1947.

Cercetătorul Anthony Bragalia a făcut dezvăluirea pe blogul său UFO Explorations, dezvăluind faptul că a consultat peste 150 de pagini de la Agenția de Informații pentru Apărare (DIA) din SUA după ce instituția a răspuns la o cerere de tip Freedom of Information Act (FOIA) pe care el a depus-o.

Citeste si: Incredibil. În laboratorul din Wuhan s-au găsit cuști speciale cu lilieci pentru experimente!

Tehnologie avansată "pierdută" de extratereștri

„Deși multe dintre detaliile rapoartelor sunt prelucrate, ceea ce se poate înțelege este că aceste tehnologii reprezintă un salt cuantic dincolo de proprietățile tuturor materialelor existente și cunoscute de om”, a scris Bragalia.

În pagini au fost menționate în mod repetat „rapoartele de tehnologie avansată” din jurul Nitinolului, descris ca un aliaj de recuperare a formei, după cum scrie Daily Mail.

Bragalia a spus că Nitinolul are proprietăți similare cu „metalul cu memorie” găsit în apropierea locului în care s-a produs accidentul OZN din Roswell, New Mexico, în 1947. Peste 40 de martori ai accidentului de la Roswell au menționat că un material asemănător metalului descoperit în locul accidentului ar putea „să-și amintească” atunci când este pliat sau modificat fizic.

Metalul extraterestru, cercetat de Pentagon pentru tratarea problemelor de sănătate 

Paginile din răspunsul la cererea de acces la informații indică faptul că Pentagonul cercetează nitinolul ar putea fi integrat în corpul uman pentru a rezolva anumite probleme de sănătate.

Resturile OZN-ului prăbușit au fost transportate către Wright Field din Ohio, Institutul Battelle Memorial primind un contract și misiunea de a face diagrame de fază pentru fabricarea metalului cu memorie, pe bază de nichel și titan de înaltă puritate.

În timpul unei discuții din anii 1960 cu cercetătorul Kevin Randle, care a fost înregistrată pe bandă, generalul Arthur Exon a spus că o parte dintre resturile testate erau compuse din titan „special prelucrat”. Exon zburase în Roswell în 1947.

Resturile OZN-ului prăbușit au fost transportate către Wright Field din Ohio

La două luni după accident, generalul George Shulgen, din cadrul Air Intelligence, a spus că „materialele de construcție” ale farfuriilor zburătoare este posibil să fi fost realizate dintr-o „construcție compozită sau un mix utilizând diverse combinații de metale și materiale plastice”.

„Rapoartele DIA pe care le-am primit menționează un material de înaltă inginerie numit „metamaterial”, format din „suporturi compozite”, a scris Bragalia. „Metamaterialul poate fi stratificat, cu metal și plastic”.

El a adăugat: „Pe baza documentației primite, se pare că resturile recuperate prezintă alte capacități extraordinare. Pe lângă „amintirea” formei lor originale atunci când sunt îndoite sau zdrobite, unele dintre aceste materiale futuriste au potențialul de a face lucrurile invizibile, de a „comprima” energia electromagnetică și chiar de a încetini viteza luminii.”

Bragalia a împărtășit că în prezent nu se știe unde se află resturile de la epava OZN, adăugând că Bigelow Aerospace a concediat aproape toți cei 85 de angajați ai lor în martie 2020. Un purtător de cuvânt al companiei a spus că „o furtună perfectă de probleme”, inclusiv pandemia, a condus la disponibilizările controversate.

Locul unde s-ar fi prăbușit OZN-ul în 1947


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si