Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ a surprins un OZN? ”Fenomen straniu deasupra localităţii Piatra Neamţ”

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ a surprins, vineri dimineaţă, un obiect straniu pe cerul de deasupra oraşului Piatra Neamţ.

Author: C.L. Webeditor: Mihai Dragan sâmbătă 06 octombrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ioan Burculeţ, care ne-a pus la dispoziţie, filmarea realizată vineri dimineaţă, susţine că nu este prima dată când este martor al unui astfel de fenomen pe care nu şi-l poate explica. Data trecută, era în 1991 şi atunci nu a avut posibilitatea să filmeze, acum însă tehnologia i-a permis acest lucru.

”Fenomen straniu în această dimineaţă deasupra localităţii Piatra-Neamţ. Satelit, OZN, experiment, un fenomen mai puţin obişnuit după cel din august 1991, pe când mă aflam în tranzit la o mănăstire, o sferă ovaloidă era poziţionată deasupra unui deal din apropiere şi se misca încet. Fenomenul a fost vizibil pentru aproximativ 20 de minute. Pe vremurile acelea nu existau telefoane mobile sau să fi avut un dispozitiv la mine să pot înregistra imaginile.

În această dimineaţă (n.r. vineri), după 27 de ani, coincidenţa face că mă întorceam tot de la o mănăstire din ţinuturile Neamţului, am observat propagându-se un fenomen straniu.

Ora 4:10 a.m. Nu ştiu ce a fost însă mi-a atras atenţia faptul că se mişca un obiect în formă de triunghi. Cu ochiul liber, culorile vizibile erau verde, alb şi roşu. Se misca lent şi luminile erau intermitente. După aproximativ 13 minute a dispărut. Prea puţin probabil să fi fost o stea. Exclus. Fenomen inexplicabil, satelit, experiment desupra Romaniei sau controversatul fenomen OZN, nu pot să îmi explic cu certitudine imaginile”, ne-a scris Ioan Burculeţ, despre filmarea realizată vineri dimineaţă.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si