Percheziţii în cazul copilului de 4 ani care a murit după o anestezie la stomatolog; poliţiştii au vizat două societăţi comerciale şi domiciliul medicului

Poliţiştii din Argeş au făcut, marţi, trei percheziţii în dosarul copilului de 4 ani care a murit după o anestezie la stomatolog. Au fost vizate două societăţi comerciale şi domiciliul medicului, de unde s-au ridicat domente, dar şi un aprat folosit în timpul procedurii.

K.B., marți 18 februarie 2020 , 20:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Poliţiştii şi procurorii din Argeş au făcut, marţi, trei percheziţii pe raza municipiului Piteşti şi municipiului Curtea de Argeş, în vederea administrării de probatoriu într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Citeste si: A fost alungat din sat din cauza virusului. Bărbatul trăiește drama vieții

Citeste si: S-a descoperit groapa cu zeci de cadavre ucise de o pandemie asemănătoare coronaviruslui. „Moartea Neagră” a ucis o treime din populație

Citeste si: Statul oferă bani elevilor. 200 de euro pentru fiecare copil în parte

”Percheziţiile au fost efectuate la sediile a două societăţi comerciale, precum şi la domiciliul medicului care a realizat activitatea de analgosedare a persoanei vătămate. Cu ocazia percheziţiilor desfăşurate, poliţiştii au identificat şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente şi înscrisuri cu valoare probatorie, precum şi un aparat folosit pe parcursul procedurii medicale”, a transmis IPJ Argeş.

Percheziţiil s-au făcut în dosarul copilului de 4 ani care a murit după o anestezie la stomatolog.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si