Perechile de zodii predestinate sa reziste o viata impreuna!
Life

Perechile de zodii predestinate sa reziste o viata impreuna!

A.S.
12 ian 2018

Exista persoane care se atrag ca niste magneti si creeaza o energie comuna, despre care astrologii cred ca sunt predestinate sa reziste o viata impreuna.

Berbec si Balanta

Ca si cuplu, Berbecul si Balanta pot dobandi echilibrul perfect al independentei si al vietii de cuplu, avand un mod de comunicare excelent, cum numai intre ei poate exista vreodata. Avand amandoi simtul comun al individualitatii si al compromisului, acestia vor face tot ce este nevoie pentru a ramane toata viata impreuna.

Citeste si: Perechi de zodii care nu ar trebuie sa se casatoreasca niciodata! Mariajul lor va fi un adevarat dezastru

Taur si Scorpion

Taurul si Scorpionul sunt atat de asemanatori din punct de vedere emotional, incat fac o echipa perfecta: sunt dispusi sa se deschida total si sa-si dedice viata unul celuilalt. Aceasta pereche este extrem de senzuala, ajungand pana in punctul cel mai profund al intimitatii.  

Citeste si: Zodii de femei care primesc tot ce isi doresc in 2018! Sunt rasfatatele zodiacului

Gemeni si Sagetator

Impreuna, Gemenii si Sagetatorul nu se vor plictisi niciodata. Aceasta conexiune este in intregime mentala: cei doi se provoaca reciproc intelectual si invata impreuna ce este dragostea adevarata.

Conectati prin dorinta de invatare, sunt la curent cu toate conceptele superioare filozofice, dar vor sti mereu si cum sa se distreze.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook