Pe vremea lui Ceausescu, putini erau cei care-si permiteau un sejur in Complexul Amfiteatru- Panoramic- Belvedere din Olimp.

Era un loc senzational, amplasat langa plaja, cu terase si restaurante selecte.

Azi, complexul a ajuns o ruina. Ansamblul este napadit de buruieni, iar sobolanii colcaie de colo colo.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In 2016, complexul a fost cumparat cu 10 milioane de euro de un om de afaceri din Liban. Acesta, vrea sa mai investeasca 15 milioane de euro in el si sa il deschida la 1 iunie 2018. Complexul va fi unul cu circuit inchis si va fi clasificat la patru stele.

"Acest complex a insemnat foarte mult pentru Romania si pentru romani. Acolo vom crea un complex foarte frumos in special pentru familii ca suntem specialisti in acest domeniu", a declarat Murad dupa perfectarea vanzarii.

Potrivit adevarul.ro, complexul arata acum ca dupa razboi. Geamuri sparte, pereti scorojiti, usi murdare, obloane trase, plase intinse parca intr-o incercare disperata de a delimita jegul. Piscinele sunt adevarate focare de infectie, vegetatia a inundat si sugrumat ultima urma de civilizatie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si