Pernele auxiliare, pe aer, ce vă sporesc confortul pe drumurile denivelate - da, există așa ceva!

Pe drumurile din România nu circulăm prea plăcut, drumurile sunt neuniforme, pline de gropi și, în plus, o viteză prea mare poate destabiliza mașina. Desigur, o diferență o face și tipul de mașină. Dar producătorii de piese și accesorii auto nu au întârziat să vină cu soluții, în prezența pernelor de aer, AirPower.

luni 08 martie 2021 , 14:37

Pernele auxiliare, pe aer, ce vă sporesc confortul pe drumurile denivelate
Pernele auxiliare, pe aer, ce vă sporesc confortul pe drumurile denivelate
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Astfel de produse le regăsiți la  perneauxiliare.ro. Sunt trecute în categoria de accesorii auto, astfel că nu veți avea nevoie de omologare RAR dacă le montați. Nu înlocuiesc nicio piesă auto practic. Sunt un element elastic și vor amortiza din vibrații, însă nu înlocuiesc arcurile sau amortizoarele, sub nicio formă. Iar de avantaje vorbim într-o lungă listă.

În primul rând, poate ar trebui menționat faptul că aceste tipuri de perne pe aer pot îndeplini mai multe sarcini.

Pot fi un amortizor suplimentar, dacă presiunea în acestea este de maximum 0.8 bari, ceea ce înseamnă confort sporit la condus. Măresc rigiditatea suspensiilor dacă presiunea este de până la 1,5 bari.

Măriți durata de viață a suspensiilor

Printre avantajele pe care le prezintă pernele pe aer AirPower se  numără și mărirea duratei de viață a  suspensie auto  deja existente. Practic, astfel de perne auxiliare sunt montate pe arcuri, deci vor fi alese în mărimea corespunzătoare pentru fiecare model de mașină, fie ea una veche de peste 10 ani sau una mai recent lansată.

În plus, sunt accesorii ideale mai ales pentru cei care transportă marfă adesea, pentru cei care tractează sau conduc o remorcă. Pernele auxiliare vor avea rol de a mari stabilitatea mașinii, de a o echilibra, de a diminua centrul de greutate în curbe. Sunt ușor de montat sau demontat și dacă sunt achiziționate de la perneauxiliare.ro vin la pachet cu o garanție valabilă un an de zile.

De regulă, atât timp cât sunt montate corect și sunt produse de calitate, astfel de perne pe aer vă asigură o durată de viață de până la 4, maximum 5 ani. Destul de convenabil până la urmă.

Un tuning auto accesibil și ușor de realizat

Despre tuning auto am tot auzit și dacă într-o vreme ținea mai mult de estetica mașinii, acum vorbim despre îmbunătățiri la capitolul funcționalitate.

Pernele pe aer AirPower sunt ușor de montat și nu prezintă vreun disconfort și nu fac rabat de calitate. Odată montate, acestea nu au nevoie de întreținere, nu generează costuri pe termen lung, în schimb vă ajută să faceți o majoră diferență la capitolul confort, când veți rula pe drumuri neuniforme mai ales.

Pentru un astfel de tuning nu trebuie să scoateți sume exorbitant de mari din buzunar.

Vorbim despre câteva sute de lei care vă asigură un kit complet gata de montaj.

Orice manieră de a îmbunătăți experiența în spatele volanului, ce vă oferă o experiență mai plăcută la condus înseamnă un interes pentru un conducător auto. Căci nu mai este vorba despre cât de lungi sunt drumurile pe care le faceți, ci de siguranța și confortul de care aveți parte  în mașină.

Contact:

[email protected]

| 0744 870 142


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 22 aprilie 2021. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc Live Rezultate Loto 6 din 49 joi, 22 aprilie 2021. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc Live
spotmedia.ro
Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL... Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL susțin creșterea taxelor
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
b1.ro
Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din... Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19 (VIDEO)
infoactual.ro
Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si