Cosmin a părăsit „Casa iubirii” în gala de duminică, prin descalificare, după ce conversațiile apărute în mediul online în urmă cu câteva zile îl incriminau în mod direct că divulgă informații din emisiune, dar și de faptul că se joacă cu sentimentele Ștefaniei de dragul competiției. Vestea a căzut ca un șoc peste concurenți, dar mai ales peste iubita sa, care, în primă fază, a rămas total încremenită. La doar câteva ore distanță de la difuzarea galei, Cosmin a intervenit prin intermediul unui live, în care a vorbit despre experiența sa care s-a terminat mult prea repede, într-un mod cu totul

neașteptat și dezamăgitor, dar și despre suspiciunile pe care le are în legătură cu persoana din casă care i-a înscenat totul.

Cosmin și-a dorit să intre live în mediul online și să ofere clarificările pe care toți cei care l-au susținut le-au așteptat din partea lui, la cald. Chiar și după descalificare, acesta își menține nevinovăția, susținând că este aproape ferm convins că știe cine este persoana din casă care a pus totul la cale, însă a preferat să nu specifice un nume și nici măcar să menționeze dacă este vorba despre un coleg sau colegă de emisiune, neavând dovezi concrete în aceste sens. În secțiunea de comentarii, în timpul live-ului, unii dintre internauți au susținut că la mijloc ar fi vi vorba despre mâna Juliei, a lui Giuly sau chiar a lui Robi, însă fără să confirme sau să infirme opiniile acestora.

„(...) E cel mai frustrant lucru care vi se poate întâmpla, să fiți acuzați de o chestie, să nu aveți niciun argument, pentru că persoana care a făcut chestia asta este cineva din casă și eu am o vagă bănuială.

De fapt, nu am o vagă bănuială. Acum că, mă rog, am vizionat episoadele cap-coadă, am văzut anumite chestii. Nu știu câți dintre voi le-ați putut observa, dar dacă ați fost atenți la unele chestii… eu nu o să dau în persoana respectivă, dar persoana respectivă încă este în casă și, mai mult decât atât, a avut un comportament ciudat. Ok? Bă mai mult, a și avut mici scăpări în care...
Uite că îmi pare rău că nu am fost atunci pe fază. A avut mici scăpări în care a dat de înțeles… Bine, deci, persoana respectivă care a făcut chestia asta este încă în casă. Eu sunt 99% convins că ea este, dar nu am nicio dovadă, nu pot să spun și să aduc anumite acuzații vis-a-vis de persoana respectivă, pentru că, v-am spus, nu am nicio dovadă, însă, dacă ați fost atenți și dacă veți da vreodată episoadele în urmă, veți vedea anumite chestii. Doar trebuie să fiți atenți la unele conversații între mine și persoana respectivă. A fost așa un ping-pong și nu știam de unde vin.”,
a spus Cosmin în timpul live-ului.

Citește și: VIDEO "Vreau să mă apăr". Ștefania, cu ochii în lacrimi. Curg acuzații grave pentru Cosmin, după viralizarea mai multor conversații incriminatorii. Andreea Mantea a dezvăluit adevărul

Cosmin a rămas cu un gust amar și cu un gol în suflet cu gândul la Ștefania

Cosmin a mai ținut să precizeze că singurul lucru de care îi pare rău este faptul că, în urma descalificării sale, Ștefania a rămas de una singură în emisiune, cu îndoiala că iubitul ei i-ar fi putut înșela încrederea în acest fel.

„Îmi pare rău de faptul că s-a terminat parcursul meu în „Casa iubirii” în felul ăsta. Îmi pare rău de faptul că am lăsat-o pe iubita mea acolo singură, am lăsat-o cu lacrimi în ochi, de asta mi se rupe sufletul, efectiv, pentru că am spus și atunci, în gală, de fiecare

dată când eu am luat titlul de favorit, a apărut câte o mică chestie. Aș fi preferat să nu iau niciun titlul de favorit, pentru că titlul acela nu merită lacrimile ei, efectiv.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Nu merită ca ea să plângă pentru că cineva mă invidia sau îmi dorea răul sau își dorea să nu mai iau eu cec-ul și așa mai departe. Nu aș fi vrut să iau niciun cec, dar să fiu eu bine cu ea acolo, atât. Pentru că, uite, n-ar fi apărut de el sau habar n-am. Dar trecând prin toată situația asta, eu aveam în minte faptul că e a doua oră când apare, n-are cum să mai creadă lumea chestia asta, pentru că era a doua oră când apărea exact tipul ăla de conversație în care se pretindea că sunt eu, că îmi doresc foarte mult cec-uri, că nu o iubesc pe Ștefania, că dau informații din casă. Deci, exact aceleași idei erau, da? Și m-am gândit că nu are cum să se mai creadă, nu are rost să mă agit, pentru că oamenii ăștia vor investiga și vor vedea faptul că nu e el. La un moment dat se va dovedi. Asta și spuneam Ștefaniei acolo, că e o chestiune de timp până s-ar dovedi că nu sunt eu și stăteam liniștit în privința asta, dar faptul că vedeam pe ea că se consumă și plânge și așa mai departe… Nu știu câți dintre voi puteți să vă puneți în locul meu și să vă gândiți faptul că persoana iubită se consumă și plânge pentru ceva ce voi nu ați făcut, dar nu puteți să dovediți. (…)”, a mai spus Cosmin, printre altele.

Citește și: Momente tensionate în gala „Casa iubirii”! Cosmin crede că cineva din emisiune i-a înscenat totul! Ștefania izbucnește în plâns când Andreea Mantea face dezvăluirea la care nimeni nu se aștepta: „Știm cu siguranță”

Cosmin a fost descalificat de Andreea Mantea, cu părere de rău

Momentul descalificării a unul cu mult suspans și cu multă emoție mai ales pentru Cosmin și Ștefania, care nu se așteptau la un final atât de brusc și abrupt. Cu părere de rău, în timpul galei, după dezbaterea celui mai controversat subiect al săptămânii, Andreea Mantea a făcut anunțul care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, descalificarea lui Cosmin.

Andreea Mantea: „Cosmin, în urma anchetei pe care am făcut-o, în urma analizei făcute asupra acestor prin-screen-uri, în urma concluziilor trase de noi, în urma dovezilor pe care vi le-am prezentat în aceste zile și acum, în această gală...”

Cosmin: „O să plec!”

Andreea Mantea: „Pentru că noi, „Casa iubirii”, considerăm că aceste print-screen-uri sunt reale și pentru că sunt informații pe care le știau foarte puțini oameni, spre deloc, cum ar fi cel legat de SMS-uri. Cosmin, cu părere de rău, în această seară părăsești „Casa iubirii” prin descalificare. Ai încălcat regulamentul emisiunii, îmi pare tare rău.”

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Cosmin: „Nu mă așteptam la chestia asta, îmi pare rău că plec pătat, că nu am cum să dovedesc că nu e adevărat nimic. Oricum, ieri, în camera roșie i-am spus Ștefaniei că aș vrea să aștepta să se afle că nu e nimic real acolo și să plec, pentru că nu vreau să mă bag cu chestii de genul ăsta și parcursul meu să fie unul de a demonta anumite acuzații. Ștefania, dacă vrei să mă crezi, eu te aștept.”

Andreea Mantea: „Cosmin, din păcate, nu ai avut niciun argument prin care să dovedești că nu ești. Vorbele nu sunt dovezi. Da, ai fost cel mai votat în această săptămână, dar nu mai poți primi cecul.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si