Petre Daea a cheltuit o avere pe studiile de la Paris ale fiicei sale! Ministrul Agriculturii a scos din buzunar aproape 150.000 de euro pentru Dana!

E clar că Petre Daea a cheltuit o avere pe studiile de la Paris ale fiicei sale.

Matei Vaihan, luni 25 februarie 2019 , 08:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se poate spune că Petre Daea a cheltuit o avere pe studiile de la Paris ale fiicei sale. Dana Florentina Daea, fata Ministrului Agriculturii, a fost în prim-plan în 2017, când presa a dezvăluit că s-a angajat la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), unde este ”referent”. Înainte de a lucra la AFIR, Dana Daea a fost asistent comercial la Piscicultorul SA. (vezi ce gafe colosale a făcut Daea într-un discurs despre grâu)

Citeste si: Discurs năucitor al lui Petre Daea în Parlamentul European! "La noi în țară, cormoranii fac baie în piscine"

Petrea Daea a cheltuit o avere pe studiile de la Paris ale fiicei sale. Dana a învăţat 3 ani în Franţa

Despre Dana Daea s-a mai dezvăluit că a studiat ingineria economică la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din București, dar și "English Comparative Literature” la The American University of Paris. Conform datelor de pe site-ul linkedin, fiica lui Daea a frecventat facultatea de la Paris între 2010 şi 2013, aşadar trei ani de studii.

Petre Daea a cheltuit o avere pe studiile de la Paris ale fiicei sale. Taxele şi cheltuielile sunt de 48.000 euro pe an

Acum câţiva ani, Petre Daea a cheltuit o avere pe studiile de la Paris ale fiicei sale. La The American University of Paris, taxele anuale sunt, conform site-ului oficial, de 32.000 de euro, la care se adaugă alţi 16.000 de euro pentru cheltuileli precum cazarea şi transportul, ceea ce înseamnă 48.000 de euro. Cum Dana Daeea a studiat 3 ani, înseamnă că cheltuielile totale au fost de 144.000 de euro.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si